Raduljica izdominirao s odgovorom kada ga je novinar pitao kako je smršao u Kini (VIDEO)

Iskusni centar se vratio u reprezentaciju i sa sobom doneo ležernost, dobro raspoloženje i dugovite odgovore u razgovorima sa medijima

  • 5

Miroslav Raduljica se vratio u reprezentaciju Srbije za kvalifikacije za Mundobasket, a sa sobom je doneo prepoznatljivi duh, dobro raspoloženje i ležernost u komunikaciji sa medijima.

Propustio je prethodni Eurobasket zbog povrede, a ističe da se uželeo reprezentacije, mada kaže da je jako čudno zbog hladnoće, pošto nije navikao da okupljanja reprezentacija budu van letnjeg perioda.

>>> Sto odsto ne znate ko će igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije: Sale Đorđević okupio novi tim za kvalifikacije

- Hladno je napolju, to je jako čudno.

- Imali smo one kvalifikacije za OI, bilo je nešto slično, ali bilo je dosta toplije. Ali dobro smo se snašli, videćemo kako ćemo se sada snaći po hladnoći. Valjda greju u Pioniru? - uz osmeh je počeo Raduljica razgovor sa novinarima.

Foto: Guliver/Tom Pennington/Getty Images)

Na konstataciju da će se ove kvalifikacije razvući skoro dve godine kao u fudbalu, Raduljica odgovara:

- Samo još da nas plaćaju kao u fudbalu i biće dobro, onda ćemo da se snađemo jako dobro.

- Ne bi trebalo da bude nikakvih problema, svi znate kakva je ovo grupa ljudi. Tu je nas par koji su tu nekoliko ciklusa, kao i nekoliko povratnika, tu je i nekoliko mlađih i novih igrača, ali svi se dobro uklope u dobru grupu ljudi. Neće selektor da zove nekoga ko se neće brzo uklopiti.

Foto: AP/Tanjug

- Bilo je teško gledati sve to iz tamo neke 17. vremenske zone. Svi znaju šta nama znači igranje za reprezentaciju. Uželeo se jesam, možda nisam imao nikad manje kila, možda čak i od kadeta recimo tako da bi trebalo da budem u dobroj formi - kaže centar Đangsu Dragonsa, koji je imao hit odgovor na pitanje novinara kako je smršao u Kini.

- Zdrav kineski vazduh, i to sve ostalo, zen, budizam - izletelo je iz Raduljice, koji je nastavio malo i o kuhinji.

- Svaka kuhinja je lošija od naše ali kineska nije loša. Misliš loše izgledam? Smršao jesam, ali to tako treba, zar ne? Desilo se, zdrav vazduh, kod mene pali, biću brži. Vraćam se na četvortku - uz osmeh konstatuje Raduljica.

- U štabu svakako ima onih koji brinu više o tome od nas. Verujem da imaju dosta igrača na 'ić', a Gruziju znamo, znamo te igrače jer smo igrali sa njima i letos onu pripremnu utakmicu, tako da je to manje-više poznato. Svi znamo kakva je ovo ekipa, nema opuštanja, nema ''e lako ćemo s ovima''. Austrija, ok niko nikad nije čuo da su oni igrali košarku ali mi nemamo taj luksuz da bilo koga potcenimo - zaključio je Raduljica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Peric

    22. novembar 2017 | 13:38

    Ovaj Raduljica je smesan igrac koliko god da ga volite on je prosecan igrac,za njega nema vise mesta u reprezentaciji ako ponovo svi budu bili na okupu.2 godine je u reprezentaciju dolazio bez kluba...

  • SrbinBL

    24. novembar 2017 | 19:55

    A ko da igra,Kuzmic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA