≫ 

Galatasaraj zove Radonjića! Da li će mu Delije uzeti za zlo ako prihvati ponudu Turaka?

Bivši trener Zvezde prva opcija da nasledi Ermana Kuntera

  • 12

Dejan Radonjić je bez posla od odlaska iz Zvezde, ali bi njegov status "nezaposlenog" uskoro mogao da se promeni, jer se na uvek dinamičnom košarkaškom tržištu otvorila opcija za crnogorskog stručnjaka.

Naime, Radonjića želi Galatasaraj, prenosi Sport klub.

Prema navodima tog portala Radonjić je prva varijanta da nasledi i dalje aktuelnog trenera Galate Ermena Kuntera, koji niže poraze na oba fronta, pa mu uprava polako traži zamenu.

To je Radonjić, a situacija je došla dotle da se čeka samo njegov odgovor da se posao završi.

Galatasaraj se muči u turskom šampionatu sa skorom 3-4, u Evrokupu je još gori, ima samo jednu pobedu u šest utakmica, pa je neka šok terapija sada neophodna posrnuloj ekipi.

Pitanje je, međutim, da li će Radonjić dati potvrdan odgovor, jer je bio deo Zvezda kada je klub pogodila tragedija sa ubistvom navijača Marka Ivkovića Jagode. Mučno je tada bilo i Radonjiću, kao i svima, nebrojeno puta je to pominjao kao jedan od najstrašnijih trenutaka u karijeri.

Sada mu se otvara šansa da vodi klub čiji su navijači počinili zlodelo, pa će sigurno i emocije raditi kod Radonjića prilikom preispitivanja odluke.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carcaris

    25. novembar 2017 | 20:10

    Odbio je

  • iskreni

    25. novembar 2017 | 20:45

    ovde se ne zna da li ce da uzme galatu ili nece kao prvo mozda nece zbog jagode a kao drugo kakav je to govori odlaskom iz zvezde zbog para tako da zbog para ce je uzwti

  • Ja

    25. novembar 2017 | 20:09

    Nema tu sta da se zameri,covrk je profesionalac a navijaci su kriminalci koji se ubijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA