Partizan pronašao zamenu Nikoliću: Da li je ovo rizičan potez crno-belih?

Nenad Čanak bi, posle meča sa Bilbaom, trebalo da preuzme crno-bele

  • 25

Košarkaški klub Partizan usred napravio je rokadu na klupi: smenjen je Miroslav Nikolić umesto koga će vođenje ekipe preuzeti Nenad Čanak.

>>> KRAJ! Partizan otpustio Mutu Nikolića!

Još uvek se čeka zvanična potvrda inofrmacije o dolasku Čanka na mesto prvog trenera Partizana i ona bi trebalo da usledi na vanrednoj sednici UO kluba u četvrtak, dan nakon utakmice protiv Bilbaoa.

U toku večeri se oglasio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Miroslav Nikolić od večeras više nije trener Partizana. Na sutrašnjoj utakmici Evrokupa protiv Bilbaa, ekipu će predvoditi trener Aleksandar Matović, dok je za četvrtak, 14. decembar u 15 časova, zakazana sednica Upravnog odbora kluba na kojoj će biti doneta odluka o novom treneru i članovima stručnog štaba - izjavio je Mijailović.

Crno-beli u sredu, od 20:45 minuta u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju protiv španskog tima u okviru 8. kola Evrokupa.

Nenad Čanak je u dva navrata igrao za Partizan, kao junior od 1992-1994, i kao senior četiri sezone, do 2003. godine.

U trenerskoj karijeri asistirao je Milojeviću u Megi, bio je asistent u selekciji Srbije do 20 godina, kao i u Partizanu minule sezone. Trenutno vodi subotički Spartak što mu je prvi samostalni trenerski angažman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    12. decembar 2017 | 22:37

    Ja ne mogu da verujem šta rade. Mutu menjaju i dovode Čanka. Sram vas bilo neznalice jedne. Unistitelji Partizana. Pa sa kojim sastavom ste mislili da postignete rezultate. Jedino što je bilo iznad proseka u Partizanu je bio trener I ona dva amerikanca.

  • Sale

    13. decembar 2017 | 00:54

    Taj Muta je veci grobar od vecine tih kompleksa koji ga pljuju i teraju. Ne postuje se njegova odluka da rizikuje svoju karijeru pristankom da vodi raspali partizan, verujem da se covek poneo emocijom, sigurno nije nekim realnim planom sa svetlom buducnoscu. Pa i on zna da vise nema monopola, sudijske organizacije.. grobari su to, kompleksi su uvek jaci.

  • Crni Đorđe

    12. decembar 2017 | 22:34

    Tegeltiju za trenera, on sve zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA