Ne možeš da budeš ortak sa Nurkićem: Trener Denvera kritikovao Jokića i probudio zver u njemu! (VIDEO)

  • 2

Trener Denvera Majk Maloun zadovoljan je partijom protiv Portlanda, koji je pobeđen sa 102:85 uz dominaciju Nikole Jokića.

Još od februara 2013. Denver nije slavio na gostovanju Blejzersima, pa je sada prekinuta loša tradicija.

Pre meča, Maloun je pitao igrače šta se dogodilo 27. februara 2013. aludirajući na poslednji trijumf, igrači nisu znali na šta cilja.

- Bio sam kod kuće, jahao konje, ne sećam se tog perioda, ali sam srećan što smo prekinuli tu seriju - rekao je Jokić, koji je tada slavio 18. rođendan.

Ipak, jedna od ključnih stvari je bila rola Jokića, koji više nije bio mekan u duelima sa Nurkićem kao pre. Na to mu je pažnju skrenuo trener i dobio je šta je hteo.

- Ne znam iz kog razloga je Jokić postao previše rezervisan protiv Nurka. Trebalo nam je da Nikola iskorači i odigra dobro, ne možemo biti ortaci sa bilo kim. Ovo je biznis. Treba nam pobeda - poručio je pre meča Maloun.

- Večeras, mislim da je prevazišao tu mentalnu blokadu. Izašli smo na teren i napali, bio je efikasan i raznovrsan, pogađao je, skakao, kreirao - dodao je Maloun.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA