≫ 

Grobari nisu dobrodošli u Železnik: FMP neće prodavati karte za utakmicu sa Partizanom

Klub iz Železnika saopštio da će meč sa crno-belima moći da gledaju samo vlasnici sezonskih ulaznica

  • 30

Utakmice Partizana i FMP Železnika poslednjih godina nisu proticale u najmirnijoj atmosferi zbog specifičnog odnosa bivšeg predsednika "pantera" Nebojše Čovića i navijača crno-belih.

Bilo je vređanja, neprimerenih reči upućenih Čoviću, pa je negde u tome periodu svako gostovanje košarkaša Partizana u Železniku zatvoreno za navijače najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva.

Tako će biti i u predstojećem odmeravanju snaga dva tima, u subotu, u okviru 15. kola ABA lige.

Iz Železnika su obavestili da će u halu moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata.

- KK FMP železnik obaveštava sportsku javnost da se ulaznice za utakmicu 14.kola ABA lige sa ekipom Partizan NIS neće prodavati, kao i da će ulazak u dvoranu u Železniku biti omogućen samo vlasnicima sezonskih karata KK FMP. Klub ovom prilikom saopštava da će ulaz u halu biti omogućen samo gostujućoj ekipi, stručnom štabu, i upravi kluba, u skladu sa reciprocitetom koji je primenjen za utakmicu regionalne lige (3.kolo), u kojoj je KK Partizan NIS bio domaćin - poručili su iz Železnika.

U FMP-u smatraju da je ovakav potez u interesu košarke i toga da fokus bude maksimalno okrenut terenu.

- Iskustvo organizovanja utakmica tokom 2017.godine sa KK Partizan NIS u regionalnoj ligi i polufinalu plej ofa Superlige, pokazalo je da je ovaj model najbolji, kako bi svi u dvorani, ali i pored malih ekrana, mogli da uživaju u pravoj sportskoj predstavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA