Alimpijević ljut na igrače posle poraza od Budućnosti: Nismo ni sekund igrali onako kako je trebalo!

Trener crveno-belih bio je prilično nezadovoljan zbog poraza svoje ekipe u Morači

  • 9

Za razliku od Aleksandra Džikića, koji je likovao posle utakmice protiv Zvezde i ohrabrivao svog igrača da slobodno kaže ''šta imaju'', trener crveno-belih Dušan Alimpijević, očekivano, nije bio previše raspoložen zbog poraza svog tima u Morači.

On je kritikovao svoje igrače, koji su pre nekoliko dana ostvarili veliku pobedu protiv Žalgirisa u Evroligi, ali su izgubili u direktnom derbiju za 1. mesto ABA lige i doveo je pod znak pitanja motiv i koncentraciju svojih pulena.

- Nismo odigrali nijednu sekundu onako kako bi trebalo da igramo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u motivu i koncentraciji. Moramo da vidimo zašto se to dogodilo - rekao je Alimpijević.

On je naglasio da njegov Zvezda nije bila dovoljno agresivna, iako se to na osnovu statistike ne bi moglo zaključiti.

Foto: Buducnost VOLI

- Brzo smo ulazili u bonus, tri minuta nismo mogli da izdržimo u četvrtini da ne uđemo u probleme sa faulovima. Ispalo je da smo bili daleko agresivniji nego rival. Utisak je da nismo - rekao je Alimpijević.

Budućnost je sada samostalna na prvom mestu sa pobedom više od Zvezde i Cedevite. Trener Zvezde je svestan da je najrealnije da Podgoričani i zauzmu 1. mesto, ali ističe da do kraja ima još mnogo.

>>> Delije će navijati za Partizan u nemogućoj misiji 1. mesta! Kakav raspored do kraja imaju Zvezda, Budućnost i Cedevita?

- Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, ali ima dosta da se igra. Jeste da im je olakšan put do prvog mesta, ali nije gotovo. Igramo i mi i Budućnost sa Cedevitom, sa timovima koji se bore za četvrto mesto - kazao je Alimpijević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    9. januar 2018 | 08:33

    Bolje bi ti bilo da se ljutis na samog sebe ,uvek su ti drugi krivi za sve sto ne valja,sudije,licne greske,igraci......a ti glumi velikog trenera.

  • 007.

    8. januar 2018 | 20:29

    Prijatelju kupi prnje i idi iz Zvezde, nisi ti dostojan da je vodis !!!

  • čarls bronson

    9. januar 2018 | 00:00

    Pusti Budućnost , gledaj u budućnost Evrolige .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA