≫ 

Bogdanu stigao najveći kompliment do sada: Legendarni trener ne može da mu nađe manu

Greg Popopvič pohvalno o srpskom beku

  • 13

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović verovatno nije mogao da dobije bolje komplimente pred meč sa San Antonijem. O njemu je i te kako pohvalno govorio legendarni trener Sparsa Greg Popovič.

>>> Tripl dabl Jokića u porazu Denvera, Bogdanović opet briljirao u Kingsima, ali ga je srušio bivši igrač Partizana! (VIDEO)

Samo u superlativu...

- Košarkaški je jako inteligentan - rekao je Greg brojnim novinarima u najavi utakmice sa Kingsima koju su gosti rešili u svoju korist, ali to nije bilo sve što je rekao o našem asu.

- Ima urođen talenat za igru, razume košarku, stvoren je za nju bez obzira na to da li šutira ili se postavlja za akcije.

Nije stajao Popovič sa pohvalama o Bogdanu.

- Prilično je dobar atleta, ali je iznad svega fantastičan košarkaš. NBA liga ga nije uplašila, jer je i pre dolaska ovde odigrao mnogo velikih utakmica. Ne morate da igrate u NBA da biste umeli da igrate velike mečeve, takvih utakmica ima po celom svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    9. januar 2018 | 14:33

    Bas se videlo kakav je Bogdan igrac za velike utakmice EP 2015 polufinale protiv Litvanije Bogdan u poslednjem napadu gubi loptu za produzetak.OI 2016 Bogdan protiv Amera u finalu sut za tri 0 od 7.EP 2017 finale sa Slovenijom Bogdan sut za tri poena 2 od 11Ne treba nama Greg Popovic da govori za Bogdana da li je igrac za velike utakmice.Njegov pomenuti ucinak dovoljno dokazuje da nije.

  • Suzi celina prizren

    9. januar 2018 | 12:32

    Zasluzeno

  • Dusko Bojanic bl

    9. januar 2018 | 21:02

    Prosjecan igrac od kojeg NIKAD nece biti nista vise od prosjeka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA