Alimpijevićeva poruka za navijače Zvezde: Neka ovako bude i protiv Himkija!

Strateg crveno-belih pohvalio atmosferu u Pioniru u duelu protiv Cedevite

  • 5

Trener Zvezde Dušan Alimpijević bio je zadovoljan posle pobede nad Cedevitom, kojom su crveno-beli nastavili poteru za ekipom Budućnosti u borbi za 1. mesto pred plej-of, i istakao je da je njegova ekipa pokazala karakter.

Takođe je zahvalio navijačima koji su podržali ekipu i poručio da bi voleo sličnu atmosferu i protiv Himkija u 18. kolu Evrolige u meču koji se igra 16. januara.

- Pre priče o meču, želim da se svim srcem zahvalim svima koji su došli i podržali nas, znajući koliko nam to znači i koliko je ovo bilo važno. Hvala im na tome. Ako je moguće da u ovom broju i u ovakvoj atmosferi da dočekamo Himki. Tri četvrtine smo igrali izvanrednu košarku, pre svega u defanzivi. To je važno iz nekoliko aspekata - rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Strateg crveno-belih ističe da ima još mnogo da se igra do kraja ABA lige i da nije zagarantovano 2. mesto, kao ni da nije izgubljeno prvo.

- Ova ekipa pokazuje obraz i da joj je stalo da se on ne ukalja. Nije sramota pasti, sramota je pasti i ne ustati. Momci su pokazali su da im nije svejedno što smo imali slabije izdanje protiv Efesa i jako mi je drago da su pokazali pravu košarku tri četvrtine.

- U ABA ligi ima još da se igra. Niti smo mi zagarantovali drugo mesto, niti je izgubljeno prvo. Niti se zna ko je treći. Raspored je takav, da kao što nismo patili posle nekih poraza, sada nema vremena za radovanje. Jedan trening za Himki i to je to. Idemo dalje - zaključio je Alimpijević.

Navijači Zvezde koji dođu na utakmicu protiv Himkija mogu da se nadaju da će videti neko od brutalnih zakucavanja Lesora, kao što je to bilo na prethodnom meču u Pioniru u Evroligi:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    15. januar 2018 | 08:08

    Ma odlazii povedi dangubica i jankovica

  • Popaj

    15. januar 2018 | 09:16

    Steta sto nisi izgubio da ti vidim jednom vec ledja..nisi ti gi trener nizasta pogotovu kad skupljas navijace za badava mozes zamisliti onda kakav je tvoj rad Dusane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA