≫ 

Bogdan grabi ka Ol staru: Skočio je na šesto mesto rukija i drugi je evropski igrač! (VIDEO)

Ol star se bliži, a na velikoj sceni će se gotovo sigurno naći i naš Bogdan Bogdanović

  • 8

U dresu Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović polako ide ka preuzimanju uloge lidera ekipe već u prvoj NBA sezoni, a sada postoje jasni nagoveštaji da bi moga oda se nađe u duelu "Zvezda u usponu".

Naime, na ovom NBA spektaklu Bogdan bi se pojavio na utakmici rukija i igrača kojima je ovo druga sezona u NBA ligi, a igrače biraju asistenti NBA trenera.

Igrači se raspoređuju u tim sveta i SAD, Bogdan bi se našao u timu sveta, a Sakrametno revnosno objavljuje trenutna rangiranja rukija, gde je naš reprezentativac skočio sa devete na šestu poziciju.

Foto: AP/Tanjug

>>>Kris Pol dva puta surovo izblamirao Teodosića, Bogdan pimplovao loptu pre nego što je bio dvocifren protiv Oklahome (VIDEO)

Prvi je Lauri Markanen, drugi Donovan Mičel, slede Ben Simons, Lonzo Bol i Džejson Tejtum pre Bogdana. Sedmi je Denis Smit Džunior, slede Bam Adebajo, Tajron Valas i Bogdanovićev saigrač iz Kingsa Dearon Foks.

Ol star vikend na programu je od 16. do 18. februara, održaće se u Stejpls Centru u Los Anđelesu, celi rosteri će biti poznati 25. januara, dok će starteri i dva kapitena biti poznati 18. januara.

Bogdanov pohod na Ol star najavio je i njegov agent Aleksandar Rašković, uz "stay tuned", što je iskoristio i u nedavnom intervjuu za Telegraf.

- O njemu je već dosta toga rekao iskusni saigrač i plej Džordž Hil, rečima da "nije ruki već veteran sa stažom, da zna da pravi razliku, vodi meč i ima prkos zbog kog stalno hoće da pobeđuje". Bogdan je prepoznao da postaje "gazda" u tom timu i vreme je da razumeju i saigrači šta je cilj igre, a ne suva lična statistika za novi ugovor. Ali ovo je samo početak, kao što je bilo sa Duletom, pa Željkom. A početak je u tim segmentima njegove karijere uvek najavljivao nešto što tek dolazi... Stay tuned - poručio je Rašković.

Bogdanović ima veliku podršku i u veteranu Vinsu Karteru, dok ga je trenutno najbolji igrač Kingsa Zek Rendolf nahvalio krajem prošle godine.

- Klinac je neverovatan. Samo je nebo granica i verujem da može da postane Ol-star igrač u NBA - poručio je Rendolf.

Prošle godine, tim sveta predstavljali su Nikola Jokić, Kristaps Porcingis, Domantas Sabonis, Dario Šarić, Džoel Embid, Trejl Lajls, Aleks Abrines, Vili Ernangomez...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PJ

    16. januar 2018 | 13:23

    Koliko predivan decko, ne samo kao igrac vec kao covek! Bravo Boco! Ovo je tek pocetak! PONOSNI SMO NA TEBE!

  • ReNo

    16. januar 2018 | 16:54

    Voleo bih da za sledeci okrsaj sa Amerima,imamo petorku: Teodosic,Bogdanovic,Bjelica,Jokic,Marjanovic..Pa cisto da vidimo koliko mozemo

  • Suzi celina prizren

    16. januar 2018 | 18:20

    Moj idol. Najbolji u svetu Nemam reci za cara. Bog ti Dao zdravlje bogdane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA