≫ 

Bjelice, sledeći put kukovi napred i završi ga: MMA borci analizirali "kragnu" srpskog košarkaša u tuči sa Aflalom (VIDEO)

Bakočević i Džakić dali nekoliko korisnih saveta našem igraču

  • 12

Nemanja Bjelica pokazao je protiv Orlanda da poseduje dobar temelj za MMA karijeru kojoj se, naravno, neće posvetiti, uz to je, iznad svega, poslao poruku da drugima ne pada napamet da se tek tako zaleću na njega kao što je Aflalo, pa se proveo kako se proveo - sa glavom u Nemanjinom čvrstom zagrljaju. 

>>> Čoveče, ne kači se sa Srbima, ne plaše se! Crnogorac Rajs dao savet osramoćenom Aflalu (VIDEO)

Klasičnom "kragnom" Bjelica je onesposobio ratobornog igrača Medžika, obojica su zbog konflikta isključeni, što je bila udarna vest u američkim medijima sa ovog meča.

Pogledajte video:

U Srbiji se, takođe, sa pažnjom ispratila ova situacija, posebno u MMA krugovima gde je pozdravljena reakcija i pribranost srpskog košarkaša pred protivnikom koji se razmahao.

>>> Šta je problem sa ovim momkom, potpuno je podivljao? Bjelica otvoreno o tuči, Aflalo pobegao od novinara (VIDEO)

Kontaktirali smo tim povodom MMA borce Dušana Džakića i Vasa Bakočevića koji su nam iz svog ugla analizirali okršaj Srbina i Amerikanca u Orlandu.

- Znači, Bjelice, drugi put spoji ruke, kukove napred, stegni i davi dok kukavica ne prebledi - posavetovao je Džakić Bjelicu kako da postupi u nekoj narednoj sličnoj situaciji.

Slično razmišlja i Bakočević koji je pohvalio srpskog košarkaša za brzu reakciju na pokušaj Aflala da ga nokautira.

- Odličan desni "swing" Aflala, ali Bjelica se izvukao odličnom eskivažom i onda puna giljotina. Mogao je prići kukovima i udaviti ga u stojećem stavu ili povući gard, završiti ga, ali dobro, sledeći put biće bolje - kaže Bakočević.

VIDEO: Pogledajte borbu Dušana Džakića sa nedavnog CFL Colision turnira u Beogradu.

VIDEO: Pogledajte i duel Vasa Bakočevića na CFL Colision turniru.

(Telegraf.rs/J.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠKK

    17. januar 2018 | 22:32

    Odličan desni swing?!To se u boksu zove veslanje i rade ga neznalice,zamah predugo traje i obično ima vremena da se izbegne.

  • Srdjan

    18. januar 2018 | 07:55

    Udri Bjelice

  • Salvatore

    18. januar 2018 | 00:07

    Jaki borci vidi se po skoru u borbama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA