Lejkersi za nevericu i istoriju: Imali 14.3 procenta sa slobodnih bacanja, a pobedili?!

Retko neefikasno veče u Los Anđelesu upotpunila je Indijana sa očajnih 2/25 za tri

  • 0

Los Anđeles Lejekrsi i Indijana odigrali su jednu od najbizarnijih utakmica koju smo imali priliku da vidimo: završena je pobedom domaćeg tima 99:86, ali uz neke retko viđene momente kao što je podatak da su igrači Luka Voltona pogodili samo dva slobodna bacanja?!

Zanimljivo, oba je pogodio najefikasniji igrač utakmice Džordan Klarkson (2/3, ukupno 33 poena), jedini koji je, izgleda, mogao nešto da pogodi sa tog odstojanja za "jezerdžije".

Naime, ostatak tima nije pogodio nijedno iz 14 pokušaja, pa su time "doprineli" da Lejkersi postanu tim sa najgorim učinkom sa linije penala na jednoj utakmici u istoriji lige!

- Čoveče, ta slobodna bacanja, kao da nas je neki virus snašao, svi su mašili - u neverici je bio Klarkson posle meča.

Ipak, to im nije smetalo da poraze Indijanu, možda zbog toga što su i gosti imali retko loše šutersko izdanje, ali sa linije za tri poena odakle su pogodili samo dva pokušaja od 25!

Tako je i ovaj tim Indijane ušao u istoriju, ali samo svoje franšize, sa najslabijim procentom za tri poena čime su kompletirali retko neefikasno veče u "Stejplsu", makar sa pomenutih distanci za oba sastava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA