Spanulis naštelovao nišanske sprave pred meč sa Zvezdom (VIDEO)

Ubedljiva pobeda Atinjana u šampionatu Grčke

  • 0

Košarkaši Olimpijakosa pobedom nad Prometeas Patrasom 87:73 napravili su odličnu uvertiru pred duel sa Crvenom zvezdom u okviru 20. kola Evrolige

>>>Đentile u epicentru haosa, pesnice letele na sve strane: Velika tuča igrača na košarkaškoj utakmici u Italiji! (VIDEO)

U ovoj utakmici Vasilis Spanulis namestio je ruku i bio najbolji igrač Olimpijakosa sa 18 poena, uz četiri ubačene trojke iz šest pokušaja i indeks korisnosti 17.

Srpski centar Nikola Milutinov takođe je bio zapažen među Pirejcima, sa osam poena i devet skokova za 27 minuta na parketu.

Sa druge strane, najefikasniji igrači Promitejas Patrasa bili su nekadašnje krilo Zvezde Milan Milošević sa 21 poenom.

Foto: Marko Todorović

Ekipa Janisa Sferopulosa u poslednja tri kola Evrolige igra po sistemu toplo-hladno. Tako su prvo izgubili od Baskonije 32 razlike, pa su u sledećoj utakmici razbili Makabi sa 30 razlike, da bi u poslednjem kolu bili ubedljivo poraženi od Himkija sa 82:54.

Ako se po jutru dan poznaje, upravo bi četa Dušana Alimpijevića, koja od povratka u Evroligu nije pobedila bratski Olimpijakos, mogla da bude sledeći skalp koji će Atinjani pokušati da uzmu.

Da podsetimo, utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se u petak u 19 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA