Nemanja Bjelica nema dilemu: Imamo Novaka, ali košarka je sport broj 1 u Srbiji (VIDEO)

Beli o Vulvsima, Srbiji, Novaku...

  • 6

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica rekao je posle pobede nad Klipersima o velikom broju tema za "60 seconds more or less".

Odlično je odigrao Bjelica i podsetio na MVP evroligaške dane, učestvovao je u trijumfu nad Teovim Klipersima sa 18 poena i devet skokova.

- U Minesoti mi je sjajno. treća godina mi je ovde, a sada imamo priliku na uradimo nešto veliko. Srećan sam što sam deo tima. Ovde je drugačiji sistem, košarka je drugačija i brža, bitne su atletske sposobnosti. Prve godine sam se privikavao, sve mi je bilo novo, ali sada sam spreman - rekao je Bjelica, čiji su Vulvsi treći tim Zapada.

- Imamo mnogo talenata, mlad smo tim, ali imamo i mnogo igrača sa dosta iskustva, ove godine i dobru šansu. Sve samo treba da se složi. Zapadna konferencija je izuzetno teška, na Istoku nije tako. Potrebno je da budete spremni za svaki meč, jer ako to niste, protivnik može da iskoristi priliku. Svaki meč treba da igrate čvrsto, ali i da vodite računa o svom telu - dodao je Bjelica.

Bilo je reči o Srbiji, izvorištu talenata.

- Košarka nam je u krvi, imamo Novaka Đokovića koji je teniser, ali je košarka sport broj jedan u Srbiji. Imamo mnogo dobrih igrača, petoricu u NBA ligi. 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari RSK

    23. januar 2018 | 20:29

    Da se razumijemo pola svijeta nema pojma ni đe je srbija kad im kazes novak đokovic onda kazu a da da sad znam. Niko nije ispromovisao srbiju kao on! Fudbal je religija kosarka takodje ali kao individualce niko ne zna fudbalere i kosarkase kao pojedince osim oni koji prate taj sport.

  • Mića iz Dallasa

    23. januar 2018 | 20:32

    Nije tačno. Sport broj 1 u Srbiji je rukmet, pa fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA