≫ 

A oni su moja bratija: Alen Omić pre spavanja poslao poruku svim navijačima Zvezde "storijem" na instagramu (FOTO)

Slovenački košarkaš hoće da igra košarku!

Verbalni sukob, zvižduci, psovke... zasenili su istorijsku pobedu Crvene zvezde nad Olimpijakosom.

Opor ukus kod navijača crveno belih ostao je i pored velikog skalpa, jedinog kojem je šampionu Srbije nedostajao u ovom modernom dobu Evrolige.

Alen Omić, momak koji je prilikom potpisivanja morao da objašnjava da je ateista, u 2018. godini je slušao i čitao uvrede na svoj račun i tako postao centar svega i pre nego što je postigao prve poene iz horoga i doveo do transa ipak veći deo Pionira tokom susreta sa grčkim velikanom.

>>> Atraktivna sestra Alena Omića imala poruku za njegov debi pred Delijama (FOTO)

Mirni momak koji je u Beogradu samo zbog toga što zna da igra košarku odjednom je bio u situaciji da komentariše one koji ga vređaju, a da pošteno nije ni oznojio dres pred njima.

Na poruku iz "kopa" "Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija" uzvratio je iskreno iz svlačionice, emotivnom izjavom pred našom kamerom, ali je čini se, tek kasnije, kad je ostao sam sa sobom napisao ono što mu stoji na srcu.

- Ko igra za Zvezdu i zauvek za nju navija, biće zauvek moja bratilja - postovao je Omić na instagram storiju, izazvavši veliku reakciju navijača.

Crveno-bela poruka koju je Omić ostavi oko ponoći na instagram profilu Foto: Instagram Story

Ova situacija koja je dovela do definitivnog razilaženja jezgra najvatrenijih pristalica, tog Zvezdinog turbo pogona poslednjih nekoliko godina u Evroligi i Nebojše Čovića, mogla bi da bude OMČA oko vrata na Malom Kalenegdanu.

Ono što je u ovom trenutku ipak najvažnije, jeste da svi koji učestvuju u ovim nenormalnim raspravama i sukobima, trebalo bi da imaju na umu samo jedno - Alen Omić je u Beograd došao da igra košarku!

VIDEO Kako su igrači Zvezde reagovali kada su prišli Delijama, a onda čuli "Omiću odlazi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    27. januar 2018 | 09:34

    Dobar decko,sta god da je.Rocesti je fenomenalan,zasto mu ne zvizdite,njegova bratija nas je bombardovala,ubijala neduzne civile.Dvostruki arsini,to nisu Delije.Ili isti status za sve,ili pustite decka na miru,on voli Zvezdu.Pozdrav za Omica.

  • Milan

    27. januar 2018 | 14:32

    Jel znaju te delije cija je rec delija...

  • Lidija

    27. januar 2018 | 10:48

    Samo napred Omiću, samo napred Zvezdo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA