≫ 

Džikić razočarao navijače Partizana: Nije tragedija da ne budemo prvi

Partizanu pobeda Mornara nikako ne odgovara

  • 24

Trener podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić  posle poraza od Mornara u Baru 87:81 u okviru 18. kola ABA lige nije bio previše razočaran. 

>>>Barani srušili Budućnost i zakuvali: Zvezdi su probudili nadu za 1. mesto, a Partizan udaljili od plej-ofa! (VIDEO)

On je za crnogorske medije istakao da je pre ili kasnije njegov morao da izgubi meč, takođe, veliki značaj nije pridavao ni mestu sa kojeg će Budućnost započeti plej-of:

- Prvo mesto jeste ugroženo, ali sada razmišljamo o putu u Rožaje, na Kup Crne Gore. Nepotreban je pritisak, nema razloga za to, jer smo uradili neke stvari koje niko nije očekivao. Nije nikakva tragedija i da ne budemo prvi - istakao je Džikić

Foto: Buducnost VOLI

On je pojasnio i razloge zbog kojih je Džastin Dolman imao malu minutažu.

- Nije ovo raspored da se uigrava i da se trpi 20 minuta protiv Mornara, Cedevite ili Partizana. Mi od njega očekujemo da bude na nekom nivou kada dođe plej-of. On se dobro uklopio u grupu i to je važno, a normalno je da pauza ostavi trag -  kazao je Džikić.

Da podsetimo, na tabeli ABA lige Budućnost ima pobedu više od Crvene zvezde, koja u ponedeljak od 21.00 čeka petoplasirani Partizan.

Sa druge strane, petoplasirani Partizan ima meč manje od Mornara i dve pobede manje, ali je takođe u dva međusobna duela poražen, pa mu treba pobeda više od rivala kako bi se plasirali u plej- of.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    28. januar 2018 | 16:14

    Што их разочарао? Па није он њихов распали клуб сместио на 5-о место. Са тенденцијом пада наниже. Момци сутра растерећено, лагано и опет око 15 разлике, да се не уморите много.

  • Max

    28. januar 2018 | 17:53

    Sutra, znaci, prvak Evrope igra protiv prvaka top9 faze.

  • NikolaCZ

    28. januar 2018 | 18:11

    Ja kazem da ce biti ovako. Samo gledajte! Pri tom, zvezdas sam veliki. Sutra intervencijom Partizan dobija derbi da ne bi Mornar isao u plejof. Tamo Buducnost pobedjuje Zvezdu, a u finalu lako pobedjuje i Partizan, koji pre toga dobija Cedevitu. Samo gledajte i videcete. Znam i zasto. Ovo je plan i ovo ce biti. Setite se ovog komentara vec sutra posle derbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA