≫ 

Obradović u neverici posle debakla u Atini: Zar se ovako igra?

Srpski trener neprijatno iznenađen odnosom njegovih igrača prema obavezama

  • 1

Trener Fenerbahčea Željko Obradović bio je najblaže rečeno razočaran onim što je video od njegovih igrača u četvrtak uveče u Atini, u porazu od Olimpijakosa.

Deficit od 25 razlike nije mu pao toliko teško koliko odsustvo žara i borbenosti kod njegove ekipe o čemu je pričao posle meča.

- Pre svega, čestitke Olimpijakosu na odličnoj igri. Bio sam siguran da će zaigrati vrlo agresivno od početka jer su imali određenih problema u poslednje vreme, i tako je bilo. Počeli su sa mnogo energije i pogodili skoro svaki šut u prvoj četvrtini (završena 34:18). To je bio ključ ove utakmice, naravno. Zasluženo su pobedili - prokomentarisao je Žoc igru Grka, a onda se osvrnuo i na svoje igrače, koji su ga neprijatno iznenadili.

- Tokom sezone postoje dobri i loši periodi i to je sve deo ove igre. To se može razumeti, ali iskreno, ono što ne razumem je kako smo igrali danas. Uopšte nismo bili u utakmici, nismo ni pokušali da se borimo i naravno, u takvoj situaciji, najveća odgovornost je na treneru. Sada bi trebalo da pokušamo da pokažemo reakciju, svi mi, i da shvatimo šta se desilo na utakmici sa Olimpijakosom, jer, ponoviću, nije strašno ako igraš loše, ali ako se ne boriš, pogotovo na startu meča, onda je to kraj.

Fener je posle 21. kola na deobi druge pozicije upravo sa Olimpijakosom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    2. februar 2018 | 19:34

    Tako je brate Srbine bez nerviranja sklonis se nekom normalnom timu a onda coki ne moze da te pita da mu se sklonis pa njega poravnas i patosiras. Hvala ti veliki Grobaru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA