≫ 

Teška povreda Letonca: Porzingis van terena do 2019. godine (FOTO) (VIDEO)

Superstar doživeo jednu od najtežih sportskih povreda

  • 7

Najbolji košarkaš Nju Jork Niksa Kristaps Porzingins u porazu od Milvokija 103:89, povredio je ukršteni ligament kolena. Predviđa mu se pauza od oko godinu dana.

>>>Oklahoma razbila Voriorse, Klivlend nastavlja da tone, Srbi odmarali

Reprezentativac Letonije baš nema sreće.  Prilikom zakucavanja,  Kristaps je nezgodno doskočio na nogu protivničkog igrača i pao na zemlju.

Dvojica saigrača su ga nešto kasnije iznela sa parketa. Utvrđeno je da je stradao ukršteni ligament kolena koji će Letonca odvojiti sa parketa oko godinu dana. Prema poslednjim prognozama očekuje ga hiruška intervencija.

Poruke podrške mladom košarkašu stigle su kako od saigrača, tako i od kolega iz drugih timova.

- On je više od saigrača, on je moj brat. Ne želim nikoga da vidim u takvim bolovima... Trebalo je da bude na Ol- staru ove godine. Najbitniji je deo naše porodice - poručio je njegov saigrač Enes Kanter.

Da podsetimo, ove sezone Prozingis je najbolji igrač Niksa. Postizao je u proseku 22.9 poena po utakmici.

Na predstojećem Ol staru 18. februara, Porzingis je trebalo da nastupi za tim Lebrona Džejmsa. On će se tako priključiti Kazinsu i Kevinu Lavu koji su svoje učešće takođe morali da otkažu zbog povreda.

Daljinac

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA