≫ 

Pustite ga da radi ono što najbolje zna: Kikanović se oglasio povodom slučaja "Omić" (VIDEO)

Kikanović je u Klubu sa Malog Kalemegdana proveo tri sjajne godine

  • 2

Bivši košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović prisetio se svog odnosa sa navijačima crveno-belih i podržao Alena Omića kojem je deo pristalica pogrdno skandirao.

>>>Preskočio igrača i odvalio koš zakucavanjem: Imamo NBA potez sezone! (VIDEO)

On je za Al Džaziru Balkan izjavio da je tokom boravka u Beogradu imao dobar odnos sa navijačima kluba, kao i to da je sa ponosom nosio crveno-beli dres.

- Bilo mi je izuzetno lepo i nosim lepe uspomene iz tog perioda. To je bio moj prvi strani angažman, mada nisam nikad doživljavao Beograd kao inostranstvo. Crvena zvezda je klub sa ogromnom tradicijom i velikom armijom navijača, pa mi je bila čast biti deo jednog takvog kluba tri godine - rekao je Kikanović.

VIDEO: Omić trenira pred meč sa Olimpijakosom

Elmedin je u Beograd stigao kao devetnaestogodišnjak i proveo tri sezone u klubu.

- Odnos s navijačima tokom sve tri godine igranja u Crvenoj zvezdi bio je odličan. U tom trenutku situacija u klubu je bila daleko od idealne, klub je bio pritisnut finansijskim problemima, ali podrška navijača nikada nije izostala -  istakao je on i potom se osvrnuo na slučaj novog igrača Zvezde Alena Omića kojeg deo navijača nije podržao:

- Nemam poseban komentar na pitanje o Alenu Omiću. Niko ne piše o tome da mu je 90 posto navijača Zvezde aplaudiralo i pružilo podršku, a da je u utakmici s Partizanom doživeo ovacije. Nema potrebe da se širi negativna priča. Pustimo ga da na miru radi ono što najbolje zna - zaključio je bosanskohercegovački reprezentativac.

VIDEO: Delije vređale Alena Omića

Da podsetimo, Omić je na debiju u Crvenoj zvezdi u Pioniru dobio mnoštvo uvreda od strane vatrenih navijača, koji su potom istakli transparent na kojem je pisalo:

 "Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte"

Za razliku od njih, ostatak hale mu je pružilo podršku, baš kao i svakom drugom igraču Crvene zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    7. februar 2018 | 14:19

    Bravo legendo, svako kome je Zvezda u srcu tako kaze. A polu svet kao i uvek ima svoje vidjenje koje je vezano za licni interes. Nared Nebojsa, napred Zvezdo i srecno u nove pobede!

  • Rbin

    8. februar 2018 | 10:59

    I sta bude ako pustimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA