≫ 

Trener Armanija se izvinjavao navijačima Zvezde zbog nesportskog poteza njegovog igrača koji je razbesneo Pionir (VIDEO)

Simone Pjaniđani pokazao je gospodske manire nakon utakmice protiv crveno-belih

  • 7

Trener Olimpije Simone Pjaniđani izvinio posle poraza od Zvezde svim navijačima crveno-belih na konferenciji za medije zbog situacije sa kraja meča kada je njegov igrač Andrea Ćinćarini ukrao loptu Nemanji Dangubiću i postigao koš, iako su svi već stali sa igrom.

>>> Ceo Pionir se naježio zbog govora Nebojše Glogovca koji je pušten sa razglasa pred Zvezdin meč (VIDEO) (FOTO)

- Ja sam već išao ka Alimpijeviću, nisam video tu situaciju, za mene je meč već bio završen i hteo sam da čestitam kolegi. Ali imamo mnogo debitanata, pokazao sam igračima da je meč završen, ali on nije video. I to je nešto na čemu moram da radim sa svojim igračima i da ih naučim svemu. Izvinio sam se svima zbog toga, nije bilo nikakvo nepoštovanje, već nije razumeo situaciju - objasnio je Pjaniđani, koji je objasnio i razloge poraza od Zvezde.

Printskrin: Youtube/ Olimpia MilanoTV

- Nakon velike dve pobede u gostima u Evroligi, večeras nismo bili konstantni da pobedimo ovoj atmosferi. Da pobedite u Beogradu morate da imate nešto više, pre svega mentalno. Imali smo mnogo debitanata u Evroligi ove sezone, radimo dobro, imali smo dobrih perioda, dobro smo se kretali, ali glavni je problem što nismo konstantni. Moramo da budemo bolji i konstantni, da bismo mogli da pobedimo ekipe kao što je Crvena zvezda - zaključio je trener Armanija.

VIDEO: Pogledajte kako je govor Nebojše Glogovca motivisao igrače Zvezde za pobedu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    9. februar 2018 | 21:48

    Знамо ми и за друге примере неспортског понашања. Од многих издвојио бих фаул Павловића над Лазићем где га је намерно ударио на назгодно место на 16 разлике за нас. Овај је бар млад, а онај већ скоро пензионер био. Извињење је ок, али га научи да се тако не решава немоћ. Гробари то никако да науче, они су свугде и увек такви, јер су изашли из школе дављења, гепековања...

  • ..

    9. februar 2018 | 21:43

    Igrao vise poena haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA