≫ 

Osmeh na Omićevom licu sve govori: Srećan sam što sam prihvaćen (VIDEO)

Slovenac nije imao pritisak sa tribina, i tada je sve mnogo lakše za njega

  • 8

Alen Omić nije morao da misli na neprijatne povike sa tribina zbog odsustva Delija, mogao je da se posveti samo igri, a kada je tako, Zvezda je na dobitku. Sa 11 poena slovenački centar dao je pun doprinos trijumfu nad Armanijem kome nije bilo spasa protiv raspoloženih crveno-belih.

>>> Ceo Pionir se naježio zbog govora Nebojše Glogovca koji je pušten sa razglasa pred Zvezdin meč (VIDEO) (FOTO)

Raspoložen je bio i Omić posle meča, osmeh sve govori, raduje ga pobeda, ali iznad svega činjenica da je prihvaćen od saigrača i svih u klubu kao da je od početka sezone deo ovog tima.

- Iskreno, mislim da jesam (prihvaćen) i srećan sam zbog toga. Ovde su sve sami dobri momci i nemam nikakvih zamerki, nikakvih problema nema. Protiv nekih ovde sam igrao ranije, znamo se, srećan sam što sam se uklopio i što sam deo ove ekipe.

Armani...

- Bilo je malih grešaka koje nije trebalo da dozvolimo sebi, ali držali smo se našeg plana, znali smo šta nam je cilj, da igramo kao ekipa do poslednje minute. Borili smo se iako je bilo malo grešaka, ali popravili smo sve to.

Utidak je da je Omić željan igre na ovim prostorima.

- Željan sam igre, to mogu da kažem, to mi treba. Osećao sam se fenomenalno, kad vidim da cela ekipa igra dobro, kad nam ide od ruke, zašto ne bih i ja još više pokazao emocije.

U produžetku pogledajte najvažnije detalje sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA...RS

    10. februar 2018 | 00:24

    Bice "mali" jos mnogo bolji dok se malo opusti,izuzetan je igrac

  • Marko

    10. februar 2018 | 00:21

    Moze jedno pitanje za delije? Ja sam od onih koji ne dele kjude po nacionalnosti i ostalim glupostima,alihajde kada ini vec to rade da im postavim jedno pitanje! Da li vi delije uopste znate koliko je vasih braca koliko je nase dece koliko je Srba poginulo u toku NATO bombardovanja? Pa kako tako veliki Srbi da prihvataju,pevaju pesme velicaju ,svrstavaju u legende i klanjaju se Amerikancima koji su nam zemlju rusili sejali zlo i decu ubijali!!!!!!!!!!!!!!!!!????????Molim sve delije koje bojkotuju da odgovore!!!!!! Cekamo....

  • Sale

    10. februar 2018 | 00:16

    Gledao sam celu utakmicu i nisam ni primetio da nema delija!!! Ne zezam,ozbiljno kazem! Extra atmosfera,fenomenalno navijanje,bukvalno se i ne oseti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA