≫ 

Vujošević ispunio obećanje iz decembra i blokirao Partizan!

Crno-beli ponovo u problemu

  • 84

Košarkaški klub Partizan ponovo je u blokadi, ovoga puta od strane nekadašnjeg trenera Duška Vujoševića.

Kako prenose Večernje novosti, Partizanu je iz Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) stigla zabrana registrovanja igrača zbog neizmirenih dugovanja prema Vujoševiću.

>>> Ključni momenat Partizanove izgubljene sezone: Jedan pogrešan potez promenio je sve! (VIDEO)

>>> Partizan doveo pojačanje! Brat NBA šampiona stigao u Humsku (FOTO)

Trofejni stručnjak je na taj način ispunio obećanje koje je dao još u decembru. On je tada dobio spor na sudu, nakon što je zbog dugovanja tužio crno-bele.

- Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.000 evra. Dao je rok Partizanu da se u narednih sedam dana uplati novac ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače.

- Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilen gajtan klubu oko vrata. Na pretnju koju je uputio u sredu gledam kao meru upozorenja na naplatu. Moram da mu odgovorim da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati dug. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati - rekao je tada predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Foto: Telegraf

Partizan u međuvremenu jeste bio u blokadi zbog duga prema bankama. Taman što je izašao uz nje, Vujošević je povukao onaj najnepopularniji potez.

Podsetimo, crno-beli mu duguju 113.000 evra.

- Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća.

- Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje - rekao je Vujošević u avgustu 2017. godine.

VIDEO - POGLEDAJTE ŠTA JE NOVICA VELIČKOVIĆ REKAO O SARADNJI SA DUŠKOM VUJOŠEVIĆEM:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomatinjo

    13. februar 2018 | 00:52

    Čovek je bolestan i trebaju mu pare za lečenje. Naravno da će da traži što mu pripada. A to njegovo potraživanje je potvrdio i sud.

  • Marko

    12. februar 2018 | 23:20

    99% komentara izfrustriranih rentiranih navijaca iz predgradja.dule pravi I iskreni navijaci su uz tebe.zelim ti brzo ozdravljenje,I da nam se vratis. Generale,uz tebe smo

  • NОBL 135

    12. februar 2018 | 22:18

    E bas mi zao... Pa sinoc sedeo pored Tadica i on ga nagovorio.. On se izvinio Hrvatima a Dule Aliji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA