≫ 

Bogdanović razbio Amere na NBA Ol-staru i osvojio MVP nagradu (VIDEO)

Srpski košarkaš je bio nezaustavljiv u Stejpls Centru

  • 35
Foto: Guliver/Kevork Djansezian/Getty Images)

Kakav debi Bogdana Bogdanovića na Ol-staru NBA lige! Srpski košarkaš bio je najzaslužniji za trijumf ''Tima sveta'' protiv ''Tima SAD'' u kategoriji ''zvezde u usponu'', te je otuda proglašen i za MVP-ja utakmice - 155:124!

Bogdanović je za 22 minuta, koliko je igrao, ubacio 26 poena, a imao je još i šest asistencija i četiri skoka.

Nije Bogdan bio najefikasniji u svom timu, pošto je njegov saigrač iza Sakramento Kingsa Badi Hild ubacio 29 poena. Upravo su njih dvojica vodili borbu za MVP nagradu.

Zajedno su ubacili 12 od 23 trojke Tima sveta.

- Ovo je bila odlična noć za nas. Reprezentovali smo naše zemlje i Sakramento na dostojan način. Najpre sam ja krenuo sjajno, zatim je Bogi preuzeo sve - priznao je Hild posle meča.

Bogdanović je imao i mali šou sa saigračem iz Kingsa koji je bio na drugoj strani - De Aronom Foksom. Ubacio je jedan koš preko njega.

- Rekao sam mu to još pre meča da ću postići koš preko njega. Šteta što se nismo kladili. Mogao sam da zaradim neki dodatni novac - kroz osmeh je istakao Bogdanović.

Foto: Tanjug/AP

Što se tiče ostalih igrača iz Tima sveta, Džamal Marej je dodao 21 poen. Hrvat Dario Šarić je takođe bio dobar i ubacio je 18 poena. Markanen je imao 15, a Sabonis 13 poena i 11 skokova. Dakle, jedini sa dabl-dabl učinkom u Timu sveta.

Džejlen Braun iz Bostona je bio najefikasniji u Timu SAD sa 35 poena i 10 skokova. Kajl Kuzma je brojao do 20, a Tejtum je stao na 15 poena.

Foto: Guliver/Kevork Djansezian/Getty Images)

U NASTAVKU POGLEDAJTE I KAKO JE BOGDANOVIĆ NA SRPSKOM DAVAO IZJAVU POSLE MEČA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA