Kari Pešić napravio fazon koji prepričava cela Španija (VIDEO)

Harizmatični Srbin za samo 10 dana pokazao zašto je jedan od najboljih trenera sveta kako na terenu, tako i van njega

  • 10

Osim što je za kratko vreme potpuno preporodio Barselonu koja od njegovog dolaska ne zna za poraz, naš proslavljeni trener Svetislav Kari Pešić zna kako da zabavi i sebe i publiku u Španiji. 

>>>Sprečio je Partizan da stvori najmoćniji trio YU košarke, Tito ga zbog Draže Mihailovića nikad nije voleo i još mnogo neispričanih priča Bore Stankovića

Tako je posle utakmice kupa Španije, koju je njegov tim dobio protiv Gran Kanarije 87:74,  rešio da se dobro zabavi sa navijačima.

Popularni Kouč se fotografisao sa publikom, pravio selfije i delio autograme. Ali...

Jedan od zahtevnijih navijača čekao je na tribini i dozivao Pešića kako bi mu se Srbin potpisao na dresu, naravno, Kari je poziv prihvatio uredno se potpisao i... zadržao hemijsku koja je završila u unutrašnjem džepu njegov sakoa.

Pešićev fazon sada prepričava cela Španija. A koliko su oduševljeni što je on ponovo sa njima govori i video zvanične ACB lige koji su posvetili njemu.

U naslovu stoji:

- Ovako je kraj meča proživeo čovek koji je za samo 10 dana promenio kurs Barselone. Srbin je preporodio Katalonce. Pogledajte video i uživajte u Pešićevoj strasti.

Pa...uživajte: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA