≫ 

Pobeda za one koji nas gaze sa svih strana: Kapiten Partizana iskren posle titule!

Kapiten crno - belih ponosno je držao svoj prvi pehar kao kapiten

  • 13

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća da mu je mnogo drago što je prvi put kao kapiten podigao trofej u Partizanu.

>>> Kimi ušao u Čair i zagrmeo, a onda je pao topovski udar, malo dalje Alkatrazi se svađali sa kamermanom oko zastave! (VIDEO) (FOTO)

Crno -beli su nadigrali Zvezdu sa 81:75 u finalu Kupa Radivoja Koraća.

>>> Veličković ujedinio dve frakcije Grobara kada je uzeo mikrofon: Ljudi, ovo moramo zajedno, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Foto: A. Nalbantjan

- Meni je ovo prvi trofej kao kapitenu. Ponavljam, nisam ostao ovde zbog novca ili tako nečega, ostao sam da se Partizan vrati gde mu je mesto i ovo je neki mali korak.

- Teško je, odigraš, jedni imaju dan pauze, mi odigramo poslednji pa završiš u 11, zaspiš u tri, četiri. Pokazali su momci neverovatan karakter.

- Ja jesam držao govor u svlačionici, ali oni su prevazišli i to. Pobeda za moje saigrače i sve koji nas gaze sa svih strana kako bi se reklo. Ne veruju u ovo, u ono. I Čanetu je ovo prvi trofej kao treneru, samo neka nastavi - rekao je Novica Veličković.

VIDEO: WE ARE FUCKING PARTIZAN- Emotivni govor Novice Veličkovića posle Kupa

Što se tiče utakmice istakao da je Zvezda evroligaški tim, pa ne čudi što je uspela da se vrati iako je Partizan imao i 20+ poena prednosti.

- Moraš da imaš neke prazne minute, oni su iskoristili, drago mi je da nismo pali, jako dobro smo čitali sve situacije, kako god da su probali da brane mi smo našli rešenje i imali dobre šuteve.

- Imali smo nekad problem da lopta ne ide u napadu, tražili smo poen više ali danas je to izgledalo perfektno i zato sam ponosan na sve njih. Igraš, dođeš na probu, ostaneš u Partizanu i svi te gaze na društvenim mrežama i gde god. Treba pokazati karakter i mi smo to uradili danas u finalnoj utakmici - rekao je Veličković

VIDEO: Ovako je Veličković pokušao da ujedini Grobare posle finala:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NemanjaŽivković

    19. februar 2018 | 02:14

    Ajde bre ne slinite tu priču kao mi nekada. Kao svi nas gaze a osvojili ste kup. Pa majstore da vas svi gaze ne bi ste ni došli do finala. Nego bolje gledajte sosptveno dvorište i rešavajte probleme, jer to je i kulturnije a i bolje za vas same. Jadno je biti prost i u pobedi i u porazu. Ružno i seljački. Zato da mi imamo nekakvu košarkašku organizaciju posle ovakvih izjava , a da ne bude zabune i iz naših redova na čelu sa Čovićem ih je bilo, tipus bi bio kažnjen suspenzijom i stvar rešena. Nema pravo niko nikoga da maže g....a. Kaže svi nas gaze, a misli na Zvezdu i navodno ljude u i oko košarke koje je Zvezda izlobirala. Dakle, ponavljam seljačko i primitivno ponašanje. Pa najviše vas izgazi u poslednje vreme vaš bivši predsednik sportskog društva i legendarni trener gosn Vujošević. Što ne kažete gazi nas Dule Vujošević, jer traži lovu zvaničnim putem i to nam pravi probleme. Pored svega toga, mene zabole ćošak od Avale i za Vujoševića i Čovića, te tamo neke besmislene huligane od navijača, ja navijam za Zvezdu, ali se radujem i PArtizanovim pobedama protiv klubova koji nisu srpski i kao Srbinu više bih voleo da je Partizan u završnici ABA lige nego Crnogorci i Hrvati. Bio bih nekako ponosniji da u EL igraju i Zvezda i Partizan. Verujem da većina naroda tako misli, ali ne može da dođe do izražaja od idiota i potkupljenih bandi. Jadno je kada na taj nivo spadnu igrači i treneri, to je onda totalno dno, nema dublje od toga. Dakle, ako igrači i treneri ne mogu da ostanu samo sportskog duha po svaku cenu, bez ikakvih primesa mračenja i prosipanja fekalija po okolini onda je najbolje da ukinemo sport. Patološki tipovi u sportu su gora gamad od pacova, jer truju pre svega mlade ljude čistim slom koje izbija iz njih. Sportski događaji su postali inače parade prostakluka i primitivizma. Dobro se navijalo kažu čak i ovi polupismeni spikeri, a ono ređale se najgore narkomansko-uličarsko-huligansko-fašističke parole sa obe strane. Dakle da li ti spikeri imaju uši ili imaju panjeve umesto glava, kada mogu da se prave blesavi i da nemaju nikakav komentar na očigledan seljkluk i primitivizam.?

  • Tanče

    19. februar 2018 | 09:24

    Bravo Veličkoviću! Zasluženo ste pobedili. Pre finala zvezdaši mnogo su maštali bre. Ja sam juče ujutro na jednog zvezdaša odgovorila. Polako čoveče ne leti ispred rude, videćemo, i vidi li smo. Mnogo smo jaki bre to može samo moj Partizan. Čestitke od ♥ svaka čast momci!!!

  • ☆☆☆

    19. februar 2018 | 09:06

    Kako se izložili..a za koji mesec opet plakanje.A Zvezda opet šampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA