≫ 

Lebron imao specijalnu poruku za Trampa, pa izdominirao na "ol-staru"! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaški šou u Los Anđelesu pripao ekipi koju je selektirao as Klivlenda, proglašen je za MVP-ja smotre najboljih na svetu

  • 4

Lebron Džejms u potpunosti je obeležio centralni događaj "ol-star" vikenda u "Stejpls Centru" u Los Anđelesu, utakmicu najboljih igrača NBA lige koja je prvi put u istoriji igrana između timova koje su sastavili kapiteni, sa jedne strane Lebron, sa druge Stef Kari, a ne kao što je do sada bio slučaj tradicionalni duel "Istok" - "Zapad". 

Pobedu je odneo "Lebronov tim" rezultatom 148:145, a Džejms je bio najzaslužniji za takav ishod sa 29 poena, 10 skokova i 8 asistencija, čime je zaslužio treće MVP priznanje u karijeri na "ol-star" utakmici.

Sem toga što je na terenu poslao poruku da je, iako najstariji od svih učesnika, i dalje moćan, Džejms je i pre meča zavredeo veliku pažnju medija i javnosti porukom kojom je odgovorio na kritike da "ućuti i da dribla", koje mu je uputila novinarka Foks mreže Lora Ingrehem.

Komentar se odnosio na Lebronove kritike na račun predsednika Donalda Trampa.

Džejms je imao odgovor na njenu opasku - pre meča zagrevao se u patikama skrojenim kao replika na njen komentar, na kojima je pisalo "Više od sportiste".

Foto: Tanjug/Ap

On je pred velikim brojem novinara i objasnio svoj stav.

- Mi nikada nećemo ućutati i samo voditi loptu. Definitivno ja to neću da radim, jer previše značim ovom društvu. Previše značim mladima, deci koja osećaju da nemaju izlaz i koja veruju da im treba neko da im pomogne u situaciji u kojoj se nalaze - poručio je Lebron kome nije prvi put da se "bavi" politikom i udara na Trampa i njegovo vođenje državom.

Pogledajte i patike o kojima je reč.

I na terenu Džejms je bio "najglasniji", proveo je najviše vremena na terenu (31 minut), ubacio neke od ključnih poena, a njegov tim je, uprkos stalnom zaostatku, uspeo da u neizvesnoj završnici (konačno, na radost navijača), savlada ekipu koju je selektirao Stef Kari.

Pogledajte i Džejmsov potez utakmice: "alej-ap" na asistenciju Rasela Vestbruka.

Durent je bio drugi strelac pobedničkog tima sa 19 poena, Pol Džordž ubacio je 16, centar Detroita Dramond 14, Bredli Bil takođe, Karji Irving stao je na 13, Entoni Dejvis dodao je 12...

Ispucavali su se i jedni i drugi, očekivano, pa je tako "Lebronov tim" ispalio 58 šuteva za tri poena, ubacio tek 18, a Karijev je bio još lošiji ubacivši samo 17 od 65 pokušaja.

De Rozan i Lilard su predvodili poraženi sastav sa 21 poenom, Džoel Embid je dodao 19, Tauns je ubacio 17, Adetokumbo 16, Klej Tompson 15...

Cirkus je gotov, sledi kratak predah u NBA, a onda i presudne borbe za plej-of.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Pogledajte "selebritije" koji su iz prvih redova pratili "ol-star" utakmicu, legendarni Majkl Džordan sve ih je zasenio...

Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbija

    19. februar 2018 | 12:34

    Iskreno nikad gori all star . Svake godine je sve slabije i slabije smesna zakucavanja .

  • Delija

    19. februar 2018 | 17:48

    Gledaj mu vunenih carapa...

  • DDF🇷🇸

    19. februar 2018 | 18:23

    Opanak i vunene carape,lebrone,modni promasaj nedelje😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA