ĐORĐEVIĆ OKUPIO ORLOVE: Jović završio na štakama, ali tu je igrač koji je nedavno dao 49 poena u VTB ligi!

Plej Bajerna ostao u Nemačkoj...

  • 11

Aleksandar Saša Đorđević okupio je košarkaše Srbije večeras u Beogradu!

Samo dan nakon osvajanja Kupa Nemačke, Đorđević je stigao u glavni grad Srbije kako bi ''uštimao'' ekipu za mečeve sa Austrijom i Nemačkom.

Podsetimo, Orlovi u kvalifikacijama za SP igraju protiv Nemačke 22. februara i četiri dana kasnije protiv Austrije. Oba meča u gostima.

- Čeka nas jako važna utakmica u petak protiv Nemačke, sigurno najvažnija u ovom delu kvalifikacija, imaju novog trenera, jaka su ekipa, u usponu. Imaju jako dobar odnos prema nacionalnom timu, mislim da će biti izuzetno kvalitetna ekipa, za maksimalno poštovanje u budućnosti. Imaju jako dobre mlade selekcije, mlade igrače, liga raste, takmičenje raste i sve to ide njima na ruku, a na nama je da gledamo u svoj tanjir i da probamo da dođemo do prve pobede, pa posle da razmišljamo o Austriji - rekao je Đorđević.

Ekipi se nije pridružio Stefan Jović koji se povredio tokom finalnog meča nemačkog kupa u nedelju.

Foto: A. Nalbantjan

- Udario je nogom u reklamu i otekla mu je noga. Danas je uradio magnetnu rezonancu, poslati su rezultati, a plan je da nam se eventualno pridruži u četvrtak. Ostao je tamo sa fizioterapeutima i videćemo da li će moći da se priključi tamo - jasan je Đorđević.

Selektoru su se na okupljanju javili:

Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul), Miroslav Raduljica (Đangsu), Stevan Jelovac (Nižnji), Đorđe Gagić (Partizan) i Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks).

Podsetimo, debi će upisati Stevan Jelovac koji je nedavno dao 49 poena na jednom meču i tako postao rekorder VTB lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    20. februar 2018 | 00:15

    Ja bi Covica bolji od mnogih ovih sa spiska realno... ne mesajte njegovog oca u ovu pricu momak stvarno zasluzuje

  • Marko

    20. februar 2018 | 00:14

    Nasao sam-Fraport Arena - Frankfurt na Majni (u blizini mene). Cene karata su 16 € pa ako neko moze da dodje da zajedno podrzimo nase momke. Petak 19.30 h ulica Silostrase 46 Ffm.

  • mix

    20. februar 2018 | 07:50

    Ovi prozori koje je FIBA promovisala kroz kvalifikacije imaju i jednu vrlo vaznu dobrobit, rekao bih i prednost! U regularnim uslovima bi mali broj igraca imao priliku da ubelezi reprezentativni status, pogotovo ozbiljnu statistiku. Prozori omogucavaju sirenje baze za reprezentaciju na seniorskom nivou a to je vrlo, vrlo velika korist. Mnogi ne bi ni dobili priliku da se pokazu i zasluze status stalnog reprezentativca.Imajuci sve to u vidu, i cena nasih igraca vrlo brzo raste a igraci tako napreduju postajuci clanovi vrlo ozbiljnih ,pa i najvecih, klubova sve do NBA Lige! Kako se vidi, svaka losa okolnost ima i svoje dobre strane! Zelim momcima mnogo srece i sjajne igre u najdrazem dresu! RAdujem se cinjenici da vidim nase nove snage,posebno Jelovca koji je iznenadio celu nasu sportsku javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA