≫ 

Tupim kuhinjskim nožem oskrnavljena Žućkova levica: Zvezdine pločice uklonjene sa trofeja Kupa! (VIDEO)

Sigurno je jedno - Simonović ovoga puta nije "krao" trofej

  • 53

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se jasno vidi trofej osvajača Kupa Srbije u košarci - Žućkova levica, sa kojeg nepoznata osoba nožem uklanja ugravirane pločice.

>>>Lista trofejnih trenera Partizana jača je za ime Čanka: Vujošević ima više pehara od svih zajedno, a iza njega nije Obradović!

S' obzirom na činjenicu da se pločice, koje nose imena prethodnih osvajača  - Crvene zvezde, uklanjaju amaterski, tupim kuhinjskim nožem, i na silu, pretpostavlja se da je do trofeja došao neko iz redova ovogodišnjeg osvajača Partizana kojem ti natpisi očigledno smetaju.

Na snimku se čuje razgovor sa snimateljem:

Hoćemo li Megu da ostavimo? 

I potom odgovor:

-Pa ne znam jesu li dobri sa nama?

Posle smeha i konstatacije da su dobri, usledilo je i jedno ironično izvinjenje:

- Ja se stvarno izvinjavam gospođi Čović - zaključili su sagovornici uz zaključak da je trofej sada stvarno lepši bez Zvezdinog imena na njemu.

Pogledajte snimak i procenite sami:

Da podsetimo, u junu 2014. godine navijači Crvene zvezde uzeli su pehar namenjen osvajaču domaćeg prvenstva, koji je vraćen posle intervencije košarkaša crveno - belih Marka Simonovića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    20. februar 2018 | 20:19

    Žestoko treba kazniti KK Partizan jer je dozvolio da ovakve sirovine dospeju do trofeja.U slučaju da je neko od igrača ili uprave,još gore.Treba ih suspednovati iz lige na godinu dana.Finansijska kazna je uzaludna jer oni pare nemju.

  • Rango

    20. februar 2018 | 21:06

    Mnogo ste jadni, više mrzite Zvezdu nego što volite Partizan

  • ☆☆☆

    20. februar 2018 | 20:35

    Hrvati su 1995 sišli sa postolja i nikada se nisu vratili.Hrvati 2018. skrnave trofej kupa Radivoja Koraća,i to će tačno simbolično biti i poslednji trofej koji će držati u svojim vitrinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA