≫ 

Čović o cigareti Pere Antića u kafani: Dobro je da nije u fazi da pali tompus! (VIDEO)

Predsednik Crvene zvezde prokomentarisao video klip na kome je centar kluba u kafani sa društvom

  • 13
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Derbi, košarka Foto: A. Nalbantjan

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je u jutranjem programu TV Pink gde je između ostalog i prokomentarisao video snimak na kome se Pero Antić uz Đurđevdan i cigaretu veseli sa društvom.  Osim ove teme, Čović je pričao i o sukobu sa Partizanom i skidanju pločica za pehara Kupa Koraća.

>>> Zvezdin nemački ispit posle šamara u Kupu: Može li Alimpijević da se revanšira Bambergu?

-  Čovek otišao na rođenje deteta u kafanu Durmitor,  naravno da klub za za to. E sad, zapalio je cigaru, okej  tone podržavam, ali nije ni prvi ni poslednji koji je zapalio cigaretu. Samo da nije ušao u fazu da pali tompus - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu Pink televizije.

Pogledajte taj detalj o Peri Antiću na 19 minuta snimka

Prvi čovek crveno-belih je ponovo prokomentarisao skandalozan čin skdanja pločica sa trofeja Kupa Radivoja Koraća posle osvajanja od strane Partizana

PARTIZANU SVAKA ČAST NA KUPU, A MI ĆEMO DA REŠIMO U KLUBU ŠTO SMO BILI BAHATI I AROGANTNI

- Prvo čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi u Kupu, svaka im čast. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da pričaju o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu - kaže Čović i dodaje:

Printskrin: Youtube/Lizarazu CZV

- Ono što se desilo posle je bedno i bolesno. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. On je zamenio teze. Želeo bih da ga obavestim da su navijači Zvezde 2014. ušli na teren NE U Nišu na Kupu, već u finalu plej - ofa i uzeli pehar koji nije bio dodeljen. Ovaj pehar je dodeljen i obaveza čuvanja pripada pobedniku to jest Upravi Partizana

- Priča o zaštiti igrača je spinovanje. Ne ulazim u polemiku sa ljudima koji se bore za svoj status u ovom poslu. Podneli smo krivičnu prijavu protiv NN lica da se utvrdi ko je uradio. Mi smo očekivali da će KSS koji je vlasnik pehara da to ispita, ali su dali saopštenje koje je nemušto. Drže nama predavanje da li ćemo dati pehar ako ga ne osvojimo, ili ne. Mi ćemo ga dati, jer je to pehar lige Srbije - objašnjava predsednik Crvene zvezde.

Printscreen: Twitter/@RSBForum

PREDSEDNIK PARTIZANA TREBA DA KAŽE KUDA JE PEHAR IŠAO

Čović je naglasio da predsednik Partizana treba da kaže gde je išao pehar, ko ga je uzimao.

- Ko je toliko bolestan da se seti ove ideje? Objasnite kuda je išao pehar, ne morate nama, nego javnosti. Stalno se vrše zamene teza. Oni uzmu prebiju sudiju u Vršcu i onda ti koji su odgovorni za širenje mržnje između Zvezde i Partizana pričaju kako se to nije dogodilo.

- Nakon toga televizija Banat pusti snimak gde se vide kako ulaze u svlačionicu. Sudija je posle napredovao, jer je ćutao. Nemojte da vršite zamenu teza. Zvezda je sportski čestitala na pobedi Partizana i na osvojenom peharu, a sve posle je u nadležnosti onog koji je osvojio pehar - poručuje Čović.

VIDEO: Pogledajte kako se veselio Pero Antić na proslavi rođenja sina prijatelja

(S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    23. februar 2018 | 11:29

    Odkud ovaj da prica o postenju,svasta? Narode cim ga vidite sakrivajte novcanike.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    23. februar 2018 | 11:23

    Ko je toliko bolestan da se seti ove ideje? Objasnite kuda je išao pehar, ne morate nama, nego javnosti. Stalno se vrše zamene teza. Oni uzmu prebiju sudiju u Vršcu i onda ti koji su odgovorni za širenje mržnje između Zvezde i Partizana pričaju kako se to nije dogodilo. Све рекао доктор, само истину, само што је њима истина страна, и што све изврћу и спинују.

  • Dusan

    23. februar 2018 | 14:56

    Ko o cemu vojska o skracenju a Covic o postenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA