≫ 

TEGELTIJA OŠTRO PO ČOVIĆU: On je u problemu sa navijačima i fudbalskim klubom, ponizio je svog trenera na konferenciji (VIDEO)

Zamerke su najviše bile na vanrednu konferenciju za medije

  • 83

Košarkaški novinar Vladan Tegeltija imao je mnogo štošta da kaže na račun predsednika KK Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Tegeltija je, gostujući u emisiji Meridian UŽIVO, komentarisao nedavnu vanrednu konferenciju crveno-belih za koju je rekao da je rijaliti.

>>> Sa ovog pehara sigurno niko neće skidati pločice: Čović o nagradi, Radonjiću i rivalitetu unutar Zvezdine porodice (VIDEO)

- Meni je to smešno, sazivaš konferenciju za medije zbog natpisa na jednom portalu ili u jednim novinama. Uopšte mi nije jasno. Ne postoji nijedan razlog svega onoga što smo slušali danas. To je gore od rijalitija. On je na toj konferenciji ponizio svog trenera nakon pitanja koje se ticalo sportskih stvari. Rekao je ''Stani, sad ću ja da ti kažem.'' Pa valjda je trener trebalo da kaže - istakao je Tegeltija, a potom se opet vratio na samu suštinu konferencije:

Foto: Telegraf

- Da ti sad dižeš tenziju zbog natpisa medija? Pa, to je cirkus. Toliko sujete, toliko bolesnih stvari da je to neverovatno. Da li je neko, sem jednog jedinog medija, kritikovao Zvezdu? Poraz u Kupu nije ništa strašno. Čović je definitivno u problemu, u problemu sa navijačima i fudbalskim klubom.

Kompletan intervju možete pogledati na videu ispod:

U nastavku možete pogledati video najboljih poteza sa meča između Crvene zvezde i Unikahe:

>>> ZVEZDA NE ODUSTAJE OD TOP 8: Crveno-beli posle drame srušili Unikahu u polupraznom Pioniru (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    3. mart 2018 | 00:49

    Tegeltija je odavno izgubio kredibilitet i novinarsku neutralnost, ko još prati njegove emisije na SOS kanalu to najbolje i zna, tako da sve sto on kaze je totalno nebitno, pa on je pricao za ovog Banja Sy da je loš igrač i da nije pojačanje za Partizan, praktično se rugao ovom igraču a on potpisao na još godinu dana sa klubom... Njegov animozitet prema Čoviću posebno je izražen u prethodnih par godina, tačnije od kada Zvezda osvaja titule, u svakoj emisiji to pokazuje, stoga ne čudi ni ovo, kao ni činjenica da možda baš on pokrenuo tu famoznu priču na portalima. Jos da dodam, ne cudi me sto ne komentarise skrnavljenje trofeja kupa, najvecu sramotu u istoriji kupa srbije, nego ko o cemu on o Covicu i Zvezdi. A sta je sa Mijailovicem, pa to je pravi rijaliti, covek ne zna kod koga je zavrsio trofej kupa, ej predsednik kosarkaskog kluba, ma smesno...

  • Sinisa

    3. mart 2018 | 08:06

    Skoro je upravu, samo on komentariše konferenciju.

  • miro

    3. mart 2018 | 07:14

    Inteligentan covek nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA