≫ 

Zamalo da se Delije neočekivano vrate na tribine Pionira: Falilo je samo jedno DA!

Umalo da se desi veleobrt u klubu sa Malog Kalemegdana

  • 19

Portal "La Opinion de Malaga" preneo je da Unikaha traži centra do kraja sezone jer su ostali bez startnog centra Šermadinija.

Ovaj portal navodi da se na listi željenih pojačanja bili Janis Burusis i Džerod Džons ali su obojica ispali iz kombinacije iz različitih razloga, pa je jedna od opcija centar Zvezde Alen Omić

Unikaha nije u poziciji da plaća obeštećenja za igrače koji su pod ugovorom ali pomenuti izvor prenosi da to ne bi bio problem u slučaju Alena Omića.

Omić je razgovarao sa čelnicima Unikahe i zatražio ugovor za sledeću sezonu, a ne samo do kraja ove godine. Što je Unikaha odbila, pa se čekaju dalji pregovori

Printskrin: laopiniondemalaga

Centar Crvene zvezde mt:s pominjao se kao moguće pojačanje Unikahe i pre početka sezone, ali su odustali od transfera pa je Zvezda iskoristila priliku.

U svakom slučaju, Zvezda je ispala iz kombinacija za Top 8 Evrolige, a ABA ligu može da uzme i bez Omića, pa je i realno da se ovaj transfer ostvari. Sa druge strane Omić može da ode i na pozajmicu do kraja sezone, pa da se vrati za sledeću sezonu.

Ukoliko bi se ovaj transfer ostvario to bi značilo povratak Delija na utakmice koje trenutno bojkotuju zbog angažmana Omića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    15. mart 2018 | 16:20

    Ne zanosite se.Ne znate vi ništa.Omić je samo izgovor,Delije imaju sa Čovićem problem.

  • Stefan_Dusan

    15. mart 2018 | 20:22

    Nisu bili na utakmicama ni prije nego sto je dosao Omic. Samo izgovor...

  • Djomla

    15. mart 2018 | 19:10

    Ludi sam delija omić vam smeta kao a ben nesmeta a takodje musliman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA