Igrač Zadra nokautirao rivala, sevale pesnice na sve strane: 14 igrača isključeno posle strašne tuče! (VIDEO)

Svi su mislili da je reč o boks meču

  • 2

Pred sam kraj utakmice između Zadra i Splita izbila je tuča u kojoj je najdeblji kraj izvukao košarkaš splićana Kalajdžić koji je nokautiran u glavu. 

>>>Ćevapčići i poslovice: Kako su Zvezdini stranci naučili da pričaju na srpskom (VIDEO)

Pred sam kraj meča, kada je sve bilo gotovo, Zadar je imao 30 poena razlike na gostovanju u Splitu. Međutim, iako je rezultat na semaforu glasio 12:88, varnice su izbile između Noulsa i Marčinkovića, pa je sve eskaliralo u opštu tuču i metež u kojem je najgore prošao Kalajdžić.

Ni kriv ni dužan nastradao je igrač Splita koji je krenuo ka Noulsu kako bi ga razdvojio od svog saigrača ali je ovaj u naletu besa zamahnuo i pesnicom udario igrača pravo u glavu. Nesrećni košarkaš je bukvalno poleteo i srušio se na parket držeći se za glavu.

Posle smirivanja haosa koji je nastao, sudija je isključio osmoricu košarkaša Zadra i 6 igrača Splita pa se igralo 4 na 4.

Sve ovo podsetilo je prvu utakmicu finala plej-ofa 2104. godine i scene iz Pionira kada je, takođe, izbila opšta tuča košarkaša Zvezde i Partizana, posle čarki Nelsona i Milutinova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA