≫ 

Imamo dodatnu odgovornost zbog navijača: Alimpijević priželjkuje dobar meč sa Fenerom! (VIDEO)

Crvena zvezda izgubila je šasne da se nađe među najboljih osam ekipa Evrope

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se u okviru 28. kola Evrolige sa aktuelnim prvakom Evrope Fenerbahčeom. Trener Dušan Alimpijević očekuje kvalitetan meč i dobru partiju njegovih pulena.

>>>Došli smo da se osvetimo Zvezdi za onaj poraz: Nikola Kalinić silno motivisan protiv bivšeg kluba (VIDEO)

Iako se igra u napornom ritmu, Alimpijević smatra da to nije, i ne sme da bude "alibi", naročito zbog Zvezdinih navijača.

- Prošlo je 48 sati od poslednje utakmice, ali kako nama tako i njima. nemamo prava da to ističemo. Oni su takođe imali tešku utakmicu protiv Makabija.

- Mi kao domaćini ulazimo sa puno energije i želje da se prikažemo u dobrom svetlu. Imamo dodatnu odgovornost, ne samo zbog rezultata i pobede već i zbog naših navijača koji su prepoznali momenat i podržali nas protiv Mornara kada je to bilo najpotrebnije. 

Foto: Marko Todorović

Trener crveno - belih posebno je istakao kvalitet iskusnih srpskih trenera uz koje napreduju kako igrači, tako i mlađi srpski treneri, među koje i on spada:

- Željko je takav trener i ima takav tim da vam odmah pokaže sve mane. Gde ste slabiji, gde ste niži, fizički, atletski. Automatski se gađaju ta mesta i sve to se pokaže. Želim da pokažem da smo pokazali napredak i da smo nešto naučili.

- Drago mi je da imam čast da mogu makar u jednoj rečenici da porazgovaram sa našim trenerima. Čast je sa njima naći se i na terenu sa željkom, Pešićem. to je velika stvar za srpsku košarku. 

Da podsetimo, Crvena zvezda i Fenerbahče sastaju se u četvrtak od 19 sati u okviru 28. kola Evrolige.

VIDEO: Pero Antić najavio novo šišanje za Datomea

VIDEO: Nikola Kalinić želi osvetu za prošlogodišnji poraz godine

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA