≫ 

Kalinić srećan zbog osvete Zvezdi: Vratili smo im za ono od prošle godine (VIDEO)

Srpski košarkaš zadovoljan zbog revanša crveno-belima

  • 41

Fenerbahče je prelako pobedio Zvezdu u "Pioniru", kao retko koji tim do sada turski prvak, šampion Evrolige "prošetao" se protiv crveno-belih pred njenim navijačima i nastavio pohod ka odbrani krune.

>>> Raspad Zvezde u polupraznom Pioniru: Crveno-belima se zavrtelo u glavi od Diksonovih trojki

Srpski košarkaš Nikola Kalinić nije mogao a da ne primeti baš ono što su svi mogli da vide: nadmoć Fenerbahčea protiv srpskog prvaka.

- Zaista dobra utakmica za nas. Uspeli smo u nekim stvarima koje smo želeli, pre svega da presečemo neka kretanja lopte. Doduše, možda su oni u mislima bili u meču sa Mornarom. Ne želim da zvučim prepotentno i glupo, ali bilo je lakše nego što smo očekivali - rekao je Kalinić novinarima posle meča.

Kalinić je mnoge navijače Zvezde naljutio izjavom datom pre meča da je "došao po osvetu" za prošloseonski poraz na istom mestu.

Želja mu se ostvarila...

- Sigurno da je tako. Kao što sam najavio i pre utakmice, izuzetno smo bili motivisani jer smo prošle godine izgubili ovde. Imali smo obevezu i zbog takmičarskog značaja i zbog ugleda. Videli ste koliko su prošle godine bili naoštreni da nas dobiju. Sada smo odlučili da im vratimo.

Poluprazne tribine na utakmici sa evropskim prvakom iznenadile su Kalinića.

- Nisam u tematici. Video sam da ih nema... Ali ovi momci zaista zaslužuju punu podršku. Rade sjajan posao, imaju 11 pobeda u Evroligi, a ostali su bez dosta važnih igrača. Takođe, sa novim su trenerom, novim sistemom.

Kako igra Fener, sva je prilika da ćemo Obradovića, Gudurića, Kalinića ponovo gledati u Beogradu - na završnom turniru Evrolige.

- Sigurno da nam je to cilj, ali ima dosta do toga. Biće velika borba, prvo za plasman, a onda i za mesto na F4. Biće zanimljivo i teško - zaključio je Nikola Kalinić.

VIDEO: Poslušajte i šta je Marko Gurudić rekao posle utakmice sa Zvezdom.

VIDEO: Pogledajte i poklone koje su oba srpska košarkaša dobila od bivšeg kluba pre početka utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terza i Ćoki srpski velikani

    22. mart 2018 | 23:50

    Koliko god mi bilo teško da priznam ovo je nešto što Partizanovi bivši igrači nikad ne bi uradili.Oni gde god da igraju Partizan im je uvek na prvom mestu i protiv Partizana su čak izbegavali da igraju.Šta je sa ovim našim ne znam....Boli ali šta ćemo....

  • Nikola

    22. mart 2018 | 22:29

    Jel ovaj decko toliko bolestan da ovoliko zeli da se osveti klubu u kom je bio 2-3 godine?

  • Lazar

    22. mart 2018 | 23:09

    Hteo sam da komentarisem cim je vest izasla, ali sam mislio da nisam skapirao o cemu prica. Pa decko, jesi li ti pri sebi? Igrao si ovde, smatramo te legendom, a ti ovo izjavljujes? Zaista si me razocarao, a verovatno i ostale navijace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA