≫ 

Zvezda me zove svake godine, ali ja im kažem NE: Centar Partizana voli samo samo jedan klub! (FOTO) (VIDEO)

Ceo tim je "naoštren" da osvoji KLS titulu i napadne plasman u Evroligu sledeće sezone

  • 24

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić, sa svojim saigračima priprema se za takmičenje u KLS-u sa jasnim ciljem - osvajanje titule prvaka Srbije. Sreli smo ga na sajmu automobila, a on je odvojio malo vremena i otkrio detalje koji će iznenaditi mnoge navijače.

>>>Ročesti u aprilu napušta Zvezdu?

Posle dve godine "pečalbe" po evropskim klubovima Gagić se vratio u Partizan sa kojim se ove sezone već okitio titulom u Kupu Radivoja Koraća. Međutim, centar crno-belih ne želi da se ova sezona završi na tome.  I to nije tajna.

- Imamo naše ciljeve i ne razmišljam ni o čemu drugom sem da ih ostvarimo. Imali smo Kup koji smo uzeli i to je veliki uspeh - počinje priču Gagić i odmah nastavlja o temi koja najviše zanima navijače:

- Više nije tajna i ne krije se... Tačan cilj je da uzmemo titulu i da se sledeće sezone pripremimo i da napadamo ABA ligu, i onda da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga.

Običaj mnogih košarkaša je da kao zalog za titulu ostave po koje obećanje. Tako je i reprezentativac Srbije imao jedno posebno, zbog kojeg će navijači još žešće navijati za klub u borbi za titulu.

- Jedino Đoku Šalića da obrijemo skroz. Posle Kupa je bilo samo skraćivanje brade, sledeći put, kad osvojimo titulu, sledi komplet brijanje.

Foto: Partizan NIS

Jedno od neizbežnih pitanja koje muči navijače "večitih " je: Da li Gagić navija za Crvenu zvezdu? Prva reakcija dobroćudnog centra, prikazana na fotografiji, dala je jasan odgovor. Ipak, on je kulturno nastavio:

- Ja sam u Partizanu. Navijam za Partizan i volim Partizan. da vratimo film od kada sam otišao. Svake godine sam imao ponude za Crvenu zvezdu i to ozbiljne i dobre ponude. Nisam ih prihvatio ni jednom. Ja u stvari svojim postupcima pokazujem koji je moj i klub i za koga navijam i koji volim.

Foto: Telegraf.rs

Iako je san većine košarkaša NBA, Đorđe razmišlja drugačije od ostalih.

- Ja imam samo jedan omiljeni klub i sada sam se vratio tu. Drugi ne postoji.  Nemam ništa protiv bilo kog kluba. Ali, ja sam u Partizanu, ovo je moj klub, ovo je moja kuća i ja ću se boriti za njega dok god imam snage.

Na radost navijača crno-belih, Gagić je otkrio svoj status za iduću sezonu.

- Ostajem u Partizanu. Naravno. To je definitivno!

Da podsetimo, posle osvojenog 5. mesta u regularnom delu ABA lige, Partizan je na "pauzi" do početka takmičenja KLS u kojoj, prema najavama, ima za cilj osvajanje tog takmičenja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    25. mart 2018 | 23:11

    Hahahaha Dakle on misli da umre u Partizanu kao igrač 80-ogodišnkak...jer titulu on doživeti neće

  • NA NOVOJ ADRESI

    25. mart 2018 | 22:58

    Slavan KLUB svima znaN!!!

  • Zis

    25. mart 2018 | 22:32

    Pa naravno da ostajes gde bi drugo mogao da igras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA