≫ 

Nasmejani Bogdanović odigrao meč za zaborav: Boston preslišao Kingse! (VIDEO)

Bogi će morati ponovo da našteluje nišanske sprave

  • 2

Košarkaši Sakramento Kingsa na svom terenu izgubili su od Bostona 104:93 posle posustajanja u drugom poluvremenu. Bogdan Bogdanović nije imao šutersko veče.

>>>Bobi asistirao kao Teo: Klipersi nadigrali Raptorse i nastavili trku za plej-of! (VIDEO)

Početak meča ukazivao je da se pobednik neće znati do samog kraja. Igralo se koš za koš. Međutim, tokom druge deonice Kingsi su uspeli da se odlepe i ipak dođu do dvocifrene prednosti 60:50.

Međutim, odmor je po svemu sudeći, više prijao gostima iz Bostona koji su serijom 18:2 potpuno preokrenuli meč u svoju korist. Do kraja, iako su Kingsi na mahove uspevali da se približe Kelti su izdržali i u poslednjoj četvrtini odgovorili novom serijom od 9:0. To je ujedno bio i prelomni trenutak meča.

Srpski bek Bogdan Bogdanović brzo će morati da zaboravi ovaj meč, u kojem je igrao 34 minuta, i ponovo našteluje nišanske sprave. Šut ga ni malo nije služio pa je utakmicu završio sa "samo" 4 poena (2/10 iz igre, 0/5 za tri), po tri asistencije i ukradene lopte i jedan skok.

Ipak, ubeležio je jedno dobro zakucavanjena samom početku ovog duela, koje je proslavio prepoznatljivim osmehom i podignutom pesnicom, što je oduševilo američke navijače.

Od njegovih saigrača, najbolji je bio Hild sa 21 poenom, po 14 su ubacili Labisije i Koli-Stejn, a 12 je imao Mejson.

Sa druge strane, Rozir je ekipi Bostona doprineo sa 33 poena, pet skokova i ukradenih lopti i tri asistencije. Pored njega, istakli su se Braun sa 19 poena, Horford sa 14 poena, osam asistencija i pet skokova i Tejtum, koji je pored 12 poena imao sedam skokova.

Seltiksi su drugi na Istoku sa 50 pobeda i 23 poraza, dok su Kingsi 12. na Zapadu sa 24-50.

VIDEO: Dragić ubacio trojku za Majami, Bogdan mu vratio za pobedu Kingsa

U ostalim mečevima Klipersi su uz odličnu Partiju Teodosića i asistenciju večeri Bobija Marjanovića, savladali Raptorse, Nju Jork je, takođe kao gost, bio bolji od Vašingtona, Hjuston preslišao Atlantu 118:99, dok je šampionski tim Golden Stejta, pogođen povredama, upisao novi poraz. Ovoga puta po Ratnike je bila kobna Juta 110:99.

Foto: Tanjug/AP

 Rezultati NBA utakmica: 

Sakramento - Boston 93:104

Toronto - Los Anđeles Klipers 106:117

Vašington - Nju Jork 97:101

Oklahoma - Portland 105:108

Hjuston - Atlanta 118:99

Golden Stejt - Juta 91:110

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    26. mart 2018 | 08:34

    Neko 🏆 Evrope, a neko 🍄 Zeleznika. Tek da se zna.

  • Kupi žeton

    26. mart 2018 | 12:21

    NBA je do play off-a klasican cirkus i igraju preko 60 utakmica. Tako da bi i moj deda odigrao bar jednu dobru utakmicu u sezoni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA