Mornar neočekivano dobija veliko pojačanje za "majstoricu" sa Zvezdom?

Barani bi mogli da imaju na raspolaganje jednog od svojih najvećih aduta

  • 8

Košarkaši Mornara iznenadili su Zvezdu u revanš utakmici polufinala plej-ofa i tako su izborili "majstoricu", koja se igra u Pioniru 2. aprila od 21.00.

Mornar bi na toj utakmici mogao da dobije veliko pojačanje, pošto je centar Uroš Luković najavio da će biti spreman za taj meč.

- Uveren sam da ću igrati protiv Zvezde. Oporavak teče brže nego što sam očekivao. Uradiću sve što lekari budu tražili od mene, nastojaću da sve što zavisi od mene bude ispoštovano i više od maksimalnog. Veliki sam optimista po prirodi i već vidim sebe na parketu u borbi za finale ABA lige - rekao je Uroš Luković za Sport klub i najavio da neće putovati sa ekipom u Holandiju na meč četvrtfinala FIBA Evropskog kupa protiv Donar Groningena (u prvoj utakmici Mornar je pobedio sa 73:67).

Foto: Mornar/Media Pro

- Neću putovati sa ekipom u Holandiju, ostajem u Baru kako bi nastavio sa rehabilitacijom, kako bi ubrzao proces oporavka. Zeleno svetlo da mogu na teren očekujem dan pred utakmicu.

Luković je optimista i veruje Mornar može da parira crveno-belima u Beogradu.

– Kad sam rekao da možemo da pobedimo Budućnost, svi su se smejali, pa smo pobedili. Kada sam rekao da možemo da pariramo Zvezdi svi su se smejali, pa se sada ne smeju. Ponavljam, uveren sam da ću biti u sastavu tima i uveren sam da možemo da budemo ravnopravan rival aktuelnom šampionu ABA lige. Ako se ukaže prilika da stignemo do finala, budite sigurno da ćemo je zgrabiti sa obe ruke – naglasio je za Sport Klub Luković.

Foto: Crvena zvezda MTS

Trener Barana Mihailo Pavićević ipak ima nešto drugačije mišljenje kada je u pitanju potencijalni nastup Lukovića u majstorici.

- Želja Uroša Lukovića da igra protiv Zvezde nije sporna. On je hteo da igra i u drugom meču u Baru, ali želje su jedno, a realnost nešto drugo. Ne pada nam na pamet da rizikujemo karijeru igrača i čoveka kakav je Uroš zbog plasmana u finale. Luković će igrati jedino ako lekari daju zeleno svetlo i ako kažu da može. S druge strane iluzorno je trošiti reči koliko bi nam značio u duelu koji sledi - rekao je Pavićević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    26. mart 2018 | 22:26

    Hahah stvarno ste smešni sa tim Lukovićem.Pričate o njemu danima kao da se radi o Hauardu.Dečko nema pojma,poslednji centar u Zvezdi je za 4 klase iznad njega...Celu sezonu se borimo sa najjačim centrima i igračima Evrope..zar stvarno mislite da Luković nešto može?Šta se bre ložite...Zvezda kad dođe vreme za trofej gazi sve pred sobom.Slobodno za ovaj duel u Beogradu računajte na 30 plus.

  • Djole

    27. mart 2018 | 01:41

    Zamisli izbaci ih Mornar xaxxaxa koji bi to bio show. Morao bi Covic da izmulja nekako nastup u EL

  • Ice

    26. mart 2018 | 21:57

    Ljudi 3 igraca mornara su igrala citavu utakmicu 40 minuta i oni kao nisu umorni bili, umor ne smije da bude alibi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA