≫ 

Telegraf u Sakramentu: Bogdanović fantastičan, ponovo je onaj stari (VIDEO)

Malo je falilo da Bogi ponovo bude junak meča

  • 2

Košarkaši Sakramento Kingsa izgubili su na svom parketu od Indijane 106:103 uz fantastičnu partiju i 21 poen Bogdana Bogdanovića

>>>Ko će od NBA Srba u plej-of? Možda svi, a verovatno samo jedan - drama na Zapadu dostiže tačku belog usijanja!

Jedna od najzanimljivijih utakmica večeri viđena je u glavnom gradu Kalifornije. Sakramento je gubio 5 poena na poluvremenu. Izuzetno raspoložen je bio Bogdan Bogdanović, ali je na samom kraju ipak slavila Indijana zahvaljujući Viktoru Oladipu koji je 13 od svoja 24 poena postigao u poslednjoj deonici meča.

Sam početak utakmice nije ukazivao da će Bogdan imati svoj dan jer se već u prvom minutu povredio pa je morao van. Ipak, kada se vratio sredinom četvrtine bio je onaj pravi.

Foto: Telegraf.rs

Koliko, protivnički igrači više obraćaju pažnju na Bogdana, posle dobrih partija koje pruža kao najplaćeniji ruki u istoriji NBA, i koliko igraju čvršću odbranu, videlo se na primeru Stivensona iz Indijane koji se trudio da popularnom Bogiju što više "upropasti" veče, pa je u jednom momentu i laktom udario srpskog beka.

Drugu deonicu dobili su Pejsersi i na odmor otišli sa 61:56. Bogdanović je tek na momente uspevao da pokrene svoje saigrače, a u tome mu je pomagao Koli-Stajn koji je imao dva odlična kucanja do poluvremena.

VIDEO: Pogledajte kadrove sa utakmice Sakramento Kings - Indijana Pejsers 

U Nastavku Kingsi su zaigrali mnogo bolje, na ulasku u poslednju deonicu bilo je 79:79, ali je Oladipo bio nezaustavljiv. Ipak, na samo tri sekunde do kraja Bogdanović je sa pola terena pogodio trojku za 103:104, ali to je bilo nedovoljno za preokret jer su gosti sa linije penala stavili tačku na ovaj meč.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović još jednom je bio najefikasniji u timu. On je uz čak 40 minuta provedenih na terenu predvodio Kingse sa 21 poenom uz šut iz igre 8/15, 4/9 za tri, imao tri skoka i četiri asistencije.

Sa druge strane, Bojan Bogdanović je za 35 minuta postigao 25 poena uz šut iz igre 7/13, 2/6 za tri i 9/9 slobodna bacanja.

Da napomenemo, ekipa Telegrafa je u Sakramentu i prati sva važna dešavanja poslednjih dana. Očekujte još zanimljivog materijala...

Foto: Telegraf.rs
Foto - Ilustracija: Telegraf

Daljinac

(B.Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA