≫ 

Bogdan za Telegraf posle utakmice sa Golden Stejtom: O Durentovom laktanju, umoru i potezu koji ga je najviše iznenadio na utakmici (VIDEO)

Srpski bek izneo utiske za Telegraf posle poraza od Voriorsa

  • 0

Video je sniman Motorola X4 telefonom

Šampioni NBA lige, sa oporavljenim Durentom i Tompsonom, bez povređenog Karija, bili su prejaki za Sakramento Kingse - pobedili su i revanširali im se za dva poraza ove sezone.

>>> Bogdan krenuo kao iz snova, Durant mu odgovorio laktom i majstorijama, meč u senci horor povrede! (VIDEO)

Sasvim dobar u poraženom timu bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa 12 poena, a sa njim smo pričali nakon meča sa Voriorsima.

Evo šta nam je rekao o samoj utakmici i detaljima koji su je obeležili.

- Teško je igrati protiv šampionskih ekipa, one znaju kako da igraju, igraju promenljivo i nikad ne znaš kako će da te čuvaju. Tako je bilo i danas. Zadovoljan sam kakav je bio pristup, otvorili smo utakmicu dobro, ali mislim da su oni dosta ozbiljnije shvatili utakmicu, jer znaju da smo ih dva puta pobdili ove sezone. Stvarno su ušli jako, da pobede. Klej Tompson im se vratio iz povrede da bi pobedili - rekao nam je Bogdan.

Utakmica je bila prava fajterska, ti si dobio lakat od Durenta.

- Dobro, to je takmičenje, ovde se svi bore, svi su dosta temperamentniji, hoće da pokažu svoju snagu. To je normalno i na to sam se navikao.

Dogodila se i jedna mučna scena, povredio se Patrik Mekkou, Karter je bio šokiran...

- Dešava se, povrede su sastavni deo sporta, ali bilo je lepo ono što se desilo posle. Nisam ni znao da je to kao neka zajednička molitva svih igrača za igrača koji se povredio - rekao je Bogdanović čiji kompletan intervju možete pogledati u videu gore.

Pogledajte razgovor koji je naša ekipa napravila i sa najvećim Bogdanovim fanom u Sakramentu.

Foto - Ilustracija: Telegraf

(Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA