≫ 

Pešić zanemeo, košarkaš Estudijantesa ubacio 48 poena Barseloni! (VIDEO)

Amerikanac apsolutni hit kola u ACB ligi

  • 0

Silvan Landesberg obeležio je 25. kolo španske lige utakmicom karijere za Estudijantes koji je savladao Barselonu u gostima, a bivši igrač Makabija ubacio neverovatnih 48 poena!

Landesbergova statistika ubačenih poena je impresivna kad se podvukla crta meča u "Blaugrani" - 7/11 za dva, 8/11 za tri, 10/11 za jedan poen, ostvario je indeks 52!

Dugo jedan igrač nije odigrao ovako dominantnu partiju svojstvenu samo najvećim NBA zvezdama.

Njegova impresivna igra upotpunjena je pobedom Madriđana na terenu velikog rivala gde je bilo drame u završnici kada su Katalonci anulirali prednost gostiju.

Serijom 14:0 igrači Barse su preuzeli vođstvo u poslednjoj četvrtini, delovalo je da su konačno slomili otpor Estudijanetsa, ali je neverovatni Landesberg imao druge planove danas: na svaki nalet rivala odgovarao je trojkom, najveću podršku u trenucima odluke imao je u bivšem pleju Zvezde i Budućnosti Omaru Kuku, ali i Nik Kaner Medliju.

Tragičar Barse bio je Tomić sa čak četiri promašena bacanja pred kraj utakmice, posle čega je usledila surova kazna od ruke neverovatnog Amerikanca: novom, teškom trojkom iz ćoška, za vođstvo 96:90 na 35 sekundi pre kraja rešio je pitanje pobednika.

Pešić je zvao tajm-aut posle toga, ali nije više bilo spasa za Barsu koja je ostala na trećoj poziciji sa skorom 27-8, iza Reala i Baskonije.

Pogledajte trojku Landesberga koja je prelomila meč.

Potez utakmice izveo je Oriola.

Landesberg je briljirao i krajem godine protiv Reala kojem je ubacio 29 poena.

VIDEO:Amerikanac koji bi da bude Srbin zbog Bogdana Bogdanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA