Veliko priznanje za Jokića - Denver je na ovo čekao osam godina!

Srpski as je po drugi put u sezoni postao igrač nedelje na Zapadu

  • 3

Denver Nagetsi objavili su da je Nikola Jokić imenovan za igrača nedelje u Zapadnoj Konferenciji zbog partija koje je pružao na mečevima od 2. do 8. aprila.

Jokić je Nagetsima pomogao da uđu u mini seriju od 3-0 koja im održava nadu za plej-of. U proseku je beležio 23 poena, 10.3 skokova i devet asistencija na ta tri meča.

Jokić je nedelju počeo sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija protiv Indijane. Zatim je imao 16 poena, 14 skokova i devet asistencija protiv Minesote, da bi Klipersima ''isporučio'' 23 poena i po 11 asistencija i skokova.

Nikola Jokić na meču sa Indijanom Foto: Tanjug/AP

Ovo je Jokiću drugi put u sezoni da je najbolji igrač nedelje na Zapadu, pošto mu je to pošlo za rukom od 6. do 12. novembra 2017. godine.

Inače, Denver je na to čekao punih osam godina! Karmelo Entoni je bio poslednji koji je dva puta u jednoj sezoni bio igrač nedelje u konferenciji.

POGLEDAJTE VIDEO U KOM BOGDAN BOGDANOVIĆ GOVORI O SAVETIMA KOJE JE DOBIO OD NIKOLE JOKIĆA U NBA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milojica

    10. april 2018 | 00:20

    sve sve ali kad dodje poziv za reprezentaciju bice opet na dopunskim casovima prevrtanja gume..

  • Miloje Bubanja

    10. april 2018 | 01:31

    zapadna konferencija je jaca timski od istocne.. 7 u istocnoj ima slabiji skor od 10tih la clipersa,a 9 na zapadu je jaci od 6 na istoku po broju pobeda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA