≫ 

Obradović u neverici, Vilbekin je čudo od igrača! Darušafaka nanela prvi poraz Lokomotivi i povela u finalu Evrokupa (VIDEO)

Turci "brejknuli" tim našeg trenera, za tri dana imaju "meč loptu" pred svojim navijačima, za trofej i plasman u Evroligu

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Alba, Saša Obradović Foto: Marko Todorović

I to se desilo: Saša Obradović i njegova Lokomotiva doživeli su prvi poraz ove sezone u Evrokupu posle 20 pobeda, i to kakav, i u kom trenutku - prvoj utakmici finalne serije protiv Darušafake, posle produžetka - 81:78.

Junak meča bio je neverovatni Skoti Vilbekin koji je bio najzaslužniji i za eliminaciju Đorđevićevog Bajerna kojem je isporučio 41 poen u drugom meču, a Obradoviću je pripremio ovo: trojku za produžetak šest sekundi pre kraja, a onda i bacanja u završnici dodatnog vremena kojima je potvrdio trijumf ekipe Dejvida Blata!

Vilbekin je meč završio sa 24 poena, doduše 5/13 za tri poena.

Dimitri Kulagin je u preostalom vremenu, posle bacanja Vilbekina pred kraj, preuzeo odgovornost, ali njegov šut za tri poena nije bio precizan.

Vil Kamings je, uz Vilbekina, bio najistaknutiji u redovima gostiju, ubacio je 19 poena, praktično su njih dvojica sami igrali protiv Lokosa kojima nisu pomogle dobre role kvarteta Kulagin (18), Kolins (14), Bab (13), Regland (10).

Imaju za čim da žale igrači našeg trenera, vodili su sedam razlike dva minuta pre kraja (70:63), no pali su pod "palbom" Sent-Rosa (četiri vezana poena), Kamingsa i Vilbekina čija je trojka pred sam kraj, rekosmo, uvela meč u produžetak gde su se gosti bolje snašli.

Pogledajte neerovatan kiks igrača Lokomotive i trojku Vilbekina koaj je usledila za produžetak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    11. april 2018 | 08:22

    bice prva lokomotiva, ne moze vilbekin da odigra svaku ovako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA