≫ 

Marjanović u velikom stilu završio NBA sezonu, Bogdan dvocifren protiv najboljeg tima Zapada! (VIDEO)

Srpski centar ostvario dabl-dabl učinak protiv Lejkersa

  • 2

Boban Marjanović se u velikom stilu oprostio od ove NBA sezone u kojoj, doduše, i nije puno igrao.

U porazu Los Anđeles Klipersa od Los Anđeles Lejkersa rezulttaom 115:100, Marjanović je igrao 13 minuta i za to vreme je zabeležio 12 poena i deset skokova.

>>> Jokić ubacio 35 poena i imao napad za pobedu, ali je Denver ostao bez plej-ofa posle produžetka (VIDEO)

Poprilično impresivno s obzirom na to da nije mnogo igrao. Da je dobijao veću minutažu, možda bi Klipersi na kraju izborili plej-of Zapadne Konferencije.

Naravno, neposredno pred početak utakmice, Marjanović je sa saigračima odigrao i poslednji ples za ovu sezonu. Sezonu u kojoj će ga mnogi pamtiti upravo po tom pomenutom plesu.

Heris je sa 23 poena bio najefikasniji kod Klipersa, dok je Herel ubacio 15.

Hart sa 30 i Geri Pejton Drugi sa 25 poena predvodili su Lejkerse u gradskom derbiju, a Karuso i Lopez su jedini još bili dvocifreni. Prvi je ubacio 15 poena, drugi poen manje.

Bogdan Bogdanović je sezonu završio sa 12 poena i po pet skokova i asistencija u pobedi Sakramenta nad Hjustonom rezultatom 96:83.

Međutim, odavno je poznato da Kingsi neće igrati plej-of.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blef

    12. april 2018 | 10:14

    Ovaj Marjanovic im sluzi samo kao karikatura i od njega prave zabavu,sto u tv emisijama sto na terenu,a on misli da je postovan i prihvacen kao profesionalac,u stvari je samo maskota NBA.

  • Miloje Bubanja

    12. april 2018 | 10:57

    iako imaju najbolji ucinak, hjuston nece igrati ni finale zapada... igrace ga golden stejt protiv nekog.. ali hjutsona biti nece..a sa zapada ce doci klivlend.. posto je totonto u padu forme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA