≫ 

Evroliga izrekla do sada najveću kaznu gazdi Panatinaikosa

Gazda Atinjana Dimitris Janakopulos oglobljen sa 120.000 evra jer se, uprkos zabrani, pojavio na tribinama meča sa Realom

  • 2
Dimitris Janakopulos Foto: Instagram.com/ dpg7000

Utakmica sa Realom u četvrtfinalu Evrolige je nešto što se jednostavno ne propušta, pa makar trpeli teške posledice kakve su sutradan sačekale gazdu Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa.

Kontroverznog vlasnika "zelenih" Evroliga je suspendovala, ali to ga nije sprečilo da se pojavi i bodri igrače koji su deklasirali renomiranog rivala - i to ga je koštalo papreno.

>>> Panatinaikos ponovo na oku Evrolige: Sprema se žestoka kazna za Janakopulosa! (FOTO)

Iz borda takmičenja stiglo je obaveštenje da je Janakopulos kažnjen sa 120.000 evra jer je prisustvoao utakmici uprkos zabrani da to čini u narednih pet meseci, na šta se klub žalio Arbitražnom sudu u Lozani.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Janakopulosu je Evroliga odredila kaznu od 60.000 evra jer je prisustvovao derbiju sa Olimpijakosom, a bio je pod kaznom, zbog izjava uperenih ka vođstvu takmičenja i predsedniku te organizacije Đordiju Bartomeu.

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf, Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA