≫ 

Evroliga nemilosrdno kažnjava gazdu Panatinaikosa - još 180.000 evra!

Janakopulos se dolaskom na drugi meč serije sa Realom ponovo oglušio o kaznu koja je na snazi

  • 9

Rat koji bukti na relaciji Evroliga - Dimitris Janakopulos dobio je novo poglavlje - novu novčanu kaznu za prvog čoveka atinskog kluba, treću za istu stvar.

Iz sedišta Evrolige u subotu je stiglo obaveštenje da Janakopulos mora da plati još 180.000 evra, zbog toga što je prisustvovao utakmici PAO - Real Madrid, a nije smeo, jer mu je na snazi jednogodišnja kazna zabrane obavljanja funkcije u trajanju od godinu dana, koja podrzumeva i zabranu dolaska na utakmice.

Kontroverzni gazda "zelenih" treći put se oglušio o suspenziju Evrolige, prvi put je gledao meč protiv Olimpijakosa u regularnom delu, za šta je oglobljen sa 60.000 evra, drugi put je bio na prvom meču plej-ofa sa Realom - za to je dobio 120.000 evra, a treći put je prošao najgore, pa se suma koju će ukupno morati da uplati u kasu Evrolige popela na 360.000!

Sreća u nesreći za Janakopulosa je što se naredna dva meča serije igraju u gostima, pa će malo teže biti da se pojavi i u Madridu, mada od čoveka koji je najveći oponent aktuelnoj vrhuški lige na čelu sa Bartomeuom, sve je moguće.

Trenutni rezultat u seriji između Reala i grčkog tima je 1:1.

VIDEO: Vins Karter impresioniran Bogdanom Bogdanovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    22. april 2018 | 08:38

    Па ми смо још и добро прошли како ови из ЕЛ кажњавају са 15000€ скоро. Гробари су бар са те стране мирни. Не знају шта је ЕЛ,не знају ни за казне.

  • Srdjan

    22. april 2018 | 08:33

    Ima se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA