≫ 

Zvezda sprema otkaz Alimpijeviću, a zamena je trener koga vole navijači?

Mihajlo Pavićević prvi kandidat za novog trenera Zvezde

  • 28
Dušan Alimpijević pod velikim pritiskom posle loših rezultata; Foto: Buducnost VOLI

Posle neuspeha u finalu ABA lige, veliki je pritisak na Dušanu Alimpijeviću, koji nije uspeo u osnovnom cilju za ovu sezonu, pa je Zvezda ostala bez Evrolige.

Zvezda je loše počela i KLS, a nedavni poraz od Borca u Čačku upalilo je alarme u klubu. Zbog toga je njegovo mesto uzdrmano, a dolaze i informacije da bi moglo da dođe do smene trenera na Malom Kalemegdanu.

Crnogorski Mondo prenosi da je jedan od glavnih kandidata trener Mornara Mihajlo Pavićević, koji je bivši igrač Zvezde, sa kojom je 1998. godine osvojio šampionsku titulu.

Pavićević je nedavno u polufinalnoj seriji ABA lige srdačno pozdravljen u Pioniru od strane navijača crveno-belih, a mogao bi uskoro da dobije nove aplauze ukoliko zaista i postane trener Zvezde.

Mihajlo Pavićević dobija pozdrave Zvezdine publike i poklon od pomoćnog trenera crveno-belih Milenka Topića; Foto: Crvena zvezda MTS

Njegov prvi zadatak bio bi da stabilizuje ekipu i da odbrani domaću titulu.

Pavićević je devet godina radio u Finskoj, gde je osvojio pet nacinalnih titula, a pre dve godine dao je otkaz u Kini, da bi pomogao bratu Đorđiju u podizanju Mornara, koji su doveli do statusa sigurnog učesnika Evrokupa u sledećoj sezoni.

Iz Mornara navode da nisu dobili nikakvu zvaničnu ponudu, ali da neće praviti problem Pavićeviću ukoliko dobije ponudu sa Malog Kalemegdana i daće mu zeleno svetlo da se preseli u Beograd.

VIDEO: Novinar iznervirao Alimpijevića na konferenciji posle meča

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    26. april 2018 | 13:57

    Ne znam zasto uzimamo nekoga sa strane,imamo Milenka Topica,tj Lepom Micu...

  • NEBOJSA

    26. april 2018 | 11:16

    Pricali smo da nije za C.Zvezdu , a presdnik je govorio nece kafici odlucivati ko ce biti trener.Sad posto unistio sezonu moze zajedno sa njim da ode

  • ??

    26. april 2018 | 10:31

    Ako je Alimpijevic kriv za Borac onda stvarno... pa ne sutira on nego igraci, on je kriv sto igraci sutiraju trojke od 30 daju 5...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA