≫ 

Čović o napadu na Omića i Bjelicu u Podgorici: Ko su ti egzotični nabildovani, tetovirani i ugledni građani?

Prvi čovek Zvezde još jednom se osvrnuo na dešavanja u Podgorici

  • 10

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dao je intervju u kom je govorio o dešavanjima u Podgorici na nedavno održanom finalu ABA lige.

Crvena zvezda je izgubila od Budućnosti u finalnoj seriji plej-ofa sa 3-1 iako je imala prednost domaćeg terena, a u klubu su revoltirani tretmanom koji su imali tokom gostovanja u prestonici Crne Gore.

Klub je naveo da su igrači bili žrtve napada prvo u hotelu, negodovalo se zbog delegiranja sudija i tretmana u hali. Evo i dela priče za Ekspres.net.

Što je problem taj Omić toliko? Ovo je treći-četvrti put da se dečko apostrofira u nekom napadu. Te navijači s tribina, te sad taj incident u Podgorici?

- Ne znam. Mi patimo od nekakvih prošlih vremena. Dečko je korektan, a možete sami zamisliti, sad da se zadržim samo na sportu, kakav bi rezultat Zvezda imala bez Omića, s povređenim Perom, s vrlo nestabilnim Bjelicom, i tu proveravamo razloge njegove nestabilnosti. Inače je to dobar momak, sve je u redu, ali se malo čudno...

Foto: A. Nalbantjan

Kako to mislite razloge?

- Pa znate, imate tu meke i tvrde varijante. Ja ne očekujem da će neko priznati kakve su bile varijante. Kod Bjelice mislim da nisu bile meke.

Je l’ ima to neke veze s njegovim poreklom?

Foto: ATA Images

- Kako da ne, kako da ne. Tu su te tehnologije vrlo čudne i daleke od sporta, a kad imate ovakve ugledne građane što spomenusmo... Ja nisam brojao stepen ćelavosti i nisam brojao stepen nabildovanosti, nisam brojao stepen tetoviranosti, ali to je onako dosta egzotično i impresivno delovalo. U pojedinim trenucima sam mislio da dođosmo na rijaliti. Ambijent vrlo interesantan.

Što niste i Vi tako reagovali?

- Pa kako ja da odem da pravim rijaliti? Ja sam im odgovorio time što sam im pokazao da se nikoga nismo tamo plašili. Išao sam i u centar Podgorice i pio kafu. Ne misle to ljudi tako. Tosu interesne grupe koje... Znate kako to obično funkcioniše, obećali smo šefu. A neki, pored toga što su obećali šefu, imaju i drugu ambiciju. Brzo će lokalni izbori pa da se možda upi-š u kandidate, nekakve gradonačelnike. Sve je to legitimno, ali tehnologija koja je primenjena je odvratna i ružna.

VIDEO - Tenzije ispred tunela u hali "Aleksandar Nikolić" posle drugog meča Zvezde i Budućnosti

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    26. april 2018 | 18:39

    Kao partiznovac,nisam za mnoge stvari podrzavao Vujosevica,ali mi je"demagogija"ovog"demagoga",od vremena kada je bio gradonacelnik,pa sve do dana danasnjeg,nikada nije bila prijatna"za usi".

  • Kotor

    26. april 2018 | 19:38

    2017/18 Buducnost-Zvjezda 5-1 Covicu, Dzikic sa slabijim timom te odradio a bili ste ogroman favorit al jel moguce da jos boli.

  • koja

    26. april 2018 | 19:27

    O kojim ti pobedama pricas u Podgorici. Ti bre tamo nisi ni morao da pobedis ti si MORAO DA POBEDIS 3 U BEOGRADU. Nemoj da nam pricas teorije iy Podgorice. STA JE BILO u BG????? To nam objasni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA