≫ 

Zvezda je partner Evrolige i nikakve pare to neće da promene! Čović otvorio nove terene uz oštru poruku

Crveno-beli otvorili terene u prisustvu visokih zvaničnika Evrolige

  • 16

Košarkaški klub Crvena zvezda otvorio je renovirane terene na Malom Kalemegdanu.

Tim povodom, reč je imao i prvi čovek kluba Nebojša Čović, koji se posebno zahvalio svima od vlade republike Srbije do menadžmenta Evrolige, koji su uložili napor u saradnju i obnovu kultnih terena.

- Velika mi je čast zbog predstavljanja renoviranih terena, oni su istorija srpske i jugoslovenske košarke. Ovde je ona pokrenuta zahvaljujući patrijarsima košarke, Nebojši Popoviću, Aci Nikoliću, Šaperu i Stankoviću - rekao je Čović.

- Oni su rekli da ćemo biti prvaci sveta i bili smo prvaci sveta, mi smo mnogo toga uneli u evropsku i svetsku košarku. Što se tiče Crvene zvezde, naša misija je ispunjena, i Evroliga je došla sa završnim turnirom u Beograd - poručio je Čović, a onda zaključio:

- Zvezda je pokazala da smo strateški partneri sa Evroligom, nisu samo pare i ne znam kakva obećanja najznačajniji. Veliko je zadovoljstvo biti na ovakvom nesvakidašnjem mestu u Evropi.

Aludirao je Čović na Zvezdin poraz u finalu ABA lige od Budućnosti, pošto u klubu sa Malog Kalemegdana vlada revolt i stav da je podgorički tim uz veliki pritisak uspeo da dođe do rezultata.

VIDEO - Incidenti sa utakmice Crvena zvezda - Budućnost

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    28. april 2018 | 13:58

    Ovde je košarka rođena.Ovde je evropska košarka izgrađena.I da nije bilo državnog projekta Partizana koji je krao i otimao igrače od Zvezde samo zato što je vojska upravljala njime i moglo im se...nikad oni ne bi imali ovoliko trofeja.Zvezda je ta koja je vladala,koja se vratila na taj put.A jednog dana kad budemo malo stabilniju,pa igrače koje stvaramo ostanu samo koju godinu više,npr da su ostali Kalinić,Gudurić..Bobi...Zvezda će postati šampion Evrope Zato što mi stvaramo ovu igru.

  • ivan

    28. april 2018 | 14:50

    vec mesec dana nas svakodnevno trujete sa izjavama ovog poznatog, bivseg, kosarkasa velikih evropskih i svetskih klubova.Priznatu kosarkasku eru upotpunio je i sjajnim trenerskim rezultatima, a sve je zacementirao odlicnim poznavanjem sudijskih pravila. Zamolio bih KKS da ga predlozi za kuci slavnih, mada zbog njegove skromnosti, nisam siguran da bi takav predlog on i prihvatio.

  • Bobi

    28. april 2018 | 14:46

    Ala je dosadan ovaj čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA