Čović odgovorio prvom čoveku Budućnosti: Donedavno su ti objašnjavali zašto igrač mora napolje sa 5 ličnih!

Prvi čovek crveno-belih reagovao na opaske iz Podgorice

  • 36

Strasti na relaciji Budućnost - Crvena zvezda se ne smiruju ni posle pola meseca od završetka finalne serije ABA lige.

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan je nedavno ''pecnuo'' crveno-bele izjavama da mu nije jasno kako je Zvezda sa takvim budžetom izgubila od njegovog tima.

Nismo dugo čekali na odgovor predsednika Zvezde Nebojše Čovića.

- Cena vašeg „uspeha“ je prevelika za košarku u regionu i to ćeš tek videti. Isuviše sam prošao u košarci da me „boli“ neki poraz. Smeta mi nepravda i činjenice da se ova finalna serija rešavala po aerodromima, kafanama, sudijskim svlačionicama i javnim kućama. Shvatićeš za jedno 20 godina, ako ostaneš u košarci, jer kako reče „ti za nju živiš“. Pošto bi i time da se bavite, i to radite već neko vreme, tj. kadrovišete i rušite po Beogradu ovu upravu KK Crvena zvezda mts preko raznih mešetara i „satelita“, i za to znamo, onda moramo i da posmatramo sve „pohvale“ Crvenoj zvezdi kao velikom klubu – kao krajnje licemerne i lažne. Mi znamo da smo veliki klub, kao što znamo i da nam budžet nije mnogo veći od Vašeg, ali nemamo niti revolveraše, ekipe za pritisak sa dugim i kratkim cevima, i javne kuće gde bi prvo „nameštali“ a onda i namirivali pojedine sudije - rekao je Čović za Borbu i dodao:

Dragan Bokan u društvu Mila Đukanovića Foto: Budućnost Voli

- Dok sam se ja bavio košarkom na ovaj ili onaj način, kao igrač, predsednik klubova, nacionalnog saveza i to nekada zajedničke države, koji iza sebe ima plejadu reprezentativaca, tri hale, juniorske prvake Evrolige, itd… ti si stvarao nadimke „magacioner“ ili „piljar“. Dobio si ih u svojoj sredini, nisam ih ja izmislio. O tome ko živi za košarku ili od nje, ne bih dalje, jer ne zaslužuje(š) komentar.

- Verujem da su ti donedavno objašnjavali šta su „tri sekunde u reketu“ , silazna putanja, ko igra koju poziciju, zašto neko mora van igre sa pet ličnih grešaka itd… Zato ne znam, i nadovezao bi se na floskulu „da ćete se boriti za razvoj košarke u regionu“ zašto si „razvijajući košarku“ u regionu napravio „doček“ sudijama već na aerodromu, zašto ste iste „posetili“ i u svlačionici na poluvremenu treće utakmice, zašto ste angažovali i držite još od 2010. godine pojedince (sudije) u šaci raznim prostitutkama, i sve ono što već dobro znaš da ste radili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NeBlamirajSe

    2. maj 2018 | 19:22

    Umesto da izađe i kaže spremamo najveći budžet u istoriji kluba za iduću godinu i planiramo vrhunski tim, on nasatvlja ovaj jeftini crikus sa montenigersima. Inače sve ovo što je rekao za njih ne računajući zasluženo osvojenu titulu Budućnosti je tačno 100%, ali čemu to? Čović ako zaista veruje u to da je titula izgubljena van terena ili da su mafijašluci van terena uticali na takav ishod, onda on zaist nema blge veze sa košarkom. Ubitačno očajan tim Crvene zvezde je razlog gubitka titule. Kako su pobeđivali u EL, to je neka druga priča ali ukratko pobeđivali su nebitne utakmice i igrali sve slabije i slabije, dok su ostali timovi u EL igrali sve bolje i bolje. Izgube Real i Barselona u prvensvtu Španije i od timova slabijih od Zvezde... Ma mislim pored toga što su Zvezdini igrači loši prema onome što se do njih očekivalo, oni su i na mentalnom planu tonuli sve dublje i dublje... Sve se to gleda i računa akda se dovodi igrač. Kakvu košarku je Feldin igrao u Panatinaikosu - pa katastrofalno lošu. Bjelicine sezone su objektivno bile presmešne...

  • Rola

    2. maj 2018 | 16:01

    Bravo za Covica on je sve lepo objasnio kako se i na koji nacin dolazi do pobede jer to naj bolje zna.Covic zna na koji posten nacin oterao Duska Vujosevica da bi Zvezda postala FMP-2 i postala samoiin a Partizan bacila u zapecak.Tacno je takodje da nemaju revolverase ali zato u upravi takodje nemaju ni jednog clana da se nije vidio krivicni postupak iz oblasti kradje malverzacije i namestanja.Zato gispodin Covic trebao bi da zna oruzje kojeg se latis od njega i stradas.Gospodine Covicu za tvoje postenje i sud zna jer si neretko njihov gost zato savi glavu i reci jos dobro smo prosli.

  • Ljubo

    2. maj 2018 | 13:59

    Čoviću sram te bilo uvek je neko drigi kriv zašto ste izgubili utakmicu u Beogradu. Tu je ključ gubljenja titule a ne poraz u Podgorici. Ali ti ne priznaješ kada grešiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA