≫ 

Finiks Šansi zbog Kokoškova promenili ime i progovorili srpski! (FOTO)

Neverovatnu čast ukazali su Sansi srpskom treneru

  • 0

Možda su košarkaši Finiksa ubedljivo poslednji ove sezone, ali, po svemu sudeći, mesta za paniku nema jer kako među upravom, tako i među navijačima, dolazak srpskog trenera Igora Kokoškova izazvao je totalnu euforiju. 

>>>Ko je Srbin koji je srušio NBA tradiciju? Najmlađi trener na klupi seniora, demolirao Kosovo zbog Srbije! (VIDEO) (FOTO)

Klub iz Arizone će sledeće godine predvoditi srpski stručnjak i baš zato su svi iz ove NBA franšize odlučili da mu na svojevrstan način odaju priznanje i požele dobrodošlicu.

Tako su na svom Tviter profilu, osim poruka i čestitki, promenili ime kluba pa se sada umesto Finiks Sans, zovu Finiks Šans.

Ovo promena je, verovatno privremena, a inspirisana je slovom Š koje Igor ima u svom prezimenu.

Koliko je dolazak stručnjaka koji je srušio tradiciju kao jedini Evropljanin na klupi jednog NBA tima važan, govore i tvitovi bivših igrača kluba. Jedan od njih je i Kanađanin Stiv Neš.

Da podsetimo, srpski stručnjak je potpisao ugovor na tri godine i tako postao prvi Evropljanin koji će biti glavni trener jednog NBA tima!

VIDEO: Bogdan Bogdanović otkrio najveću istinu NBA lige

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA