≫ 

Zvezda demolirala Vršac na otvaranju plej-ofa Superlige!

Pobednik se nije dovodio u pitanje ni u jednom momentu meča, a gosti su držali korak samo u prvih 5 minuta

  • 5

Crvena zvezda je uspešno započela četvrtfinale plej-ofa Superlige, pošto je ubedljivo savladala Vršac sa 89:50 (21:11, 29:16, 19:13, 20:10) na svom terenu i sada joj je potrebna još jedna pobeda da obezbedi polufinale i mogući susret sa Partizanom, ukoliko crno-beli eliminišu Megu.

Pobednik je bio jasan već u ranoj fazi meča, a do kraja je jedino pitanje bilo kolika će biti razlika na kraju utakmice, pošto je Vršac samo u prvih 5 minuta držao korak za braniocem titule.

>>> Najtužniji prizor srpske košarke na Zvezdinoj utakmici, samo dan posle F4 Evrolige u Beogradu (FOTO)

Zvezda je zadržala ozbilhjnost do kraja i samo je konstantno povećavala razliku, koja je u poslednjoj četvrtini prešla i +40.

Crveno-bele je odlično služio šut za tri poena (12/20), a i za dva je bio dobar (60%).

Svi su se u timu Milenka Topića upisali u listu strelaca osim Branka Lazića. Najefikasniji je bio Džejms Feldin sa 14, Dobrić je dodao 13, Radanov 12, a dvocifren je bio još Dejan Davidovac sa 10 poena.

VIDEO: Pogledajte kako je proslavljna titula Zvezde u fudbalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    21. maj 2018 | 19:39

    Lazicu iskreno nisi vise za Zvezdu,postujem sve sto si uradio za nas,ali vise od godinu dana ne mozes da popravis igru i formu isto vazi i za Antica koji je dzabe doveden kao i Bjelica,Keselj,Lesor,... Vratiti Milera i dovesti centra OBAVEZNO

  • Stevan95

    21. maj 2018 | 19:37

    Eh da je topic ranije dosao vidite i sami koliko kod njega imamo mnogo bolju odbranu ako nista drugo pobedjujemo male timove i to lagano dok kod Dusana gubimo od Borca i ostalih tako da se vidi napredak. Uveren sam da binsa Topicem uzeli Aba ligu.

  • ДС

    21. maj 2018 | 19:36

    Ако елиминишу Мегу ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA